3 grunde til at vælg tankini frem for badedragt

tankini badedragt todelt badedragt 3 grunde til at vælge en tankini fremfor en badedragt tankini dame
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

hvad er en tankini?

Hvis du ikke helt ved hvad en tankini er, så lad os starte med at slå fast: En tankini er en 2-delt badedragt eller en bikini med lang overdel, som skjuler maven. Det betyder at en tankini dækker det samme områder at kroppen som en almindelig badedragt. Men hvorfor skal du så overveje en tankini fremfor en badedragt?

Vi giver dig 3 gode grunde til at kigge ekstra på tankini-modellen som et alternativ til badedragten

  • Kender du dét, at man har fået badedragten på, hoppet i bassinet og pludselig skal man på toilettet? Badedragten er upraktisk og besværlig at få af og på – særligt når den er våd. En tankini er meget nemmere i sådan en situation.
  • Har du en lille barm, så ved du alt om at en badedragt, gør din barm endnu mindre og måske nærmest ikke eksisterende. Badedragten maser og trykker barmen ind, i kraft af at badedragten strækkes helt ned til benene.
  • Har du fået lidt mave? Så du måske ville trække maven ind, når du iført badetøj, går rundt om bassinet eller ned i strandkanten? En helt særlig tankini model har nemlig plads til maven, i kraft af at stoffet sidder løst på maven. Smart ik?
tankini top soltop snit løs tanikini overdel

bud på tankini

goddiva badedragt feminin badedragt badetøj grøn badedragt med bindebånd badeklar sexet badedragt
Goddiva Resort tankini

Super smart tankini overdel fra Goddiva. Superflot tankini med rosédetaljer fra GODDIVA RESORT. Bindebånd i nakken, rosédetaljer med bindebånd og fint fald over maven.

Goddiva tankini findes i mørkeblå og i sort i størrelse XS – XL

Find tankini hos Bubbleroom->

sort tankini til kvinder løs tankini todelt badedragt
sort Løs tankini

Sort løs tankini uden bøjle. Velsiddende todelt badedragt med udtagelig vattering og støtteskinne i siderne der giver en fin pasform. Stropperne er aftagelige og justerbare og stropperne kan krydses bagpå.

Tankini af genvundet materiale fra Ellos findes i størrelse 75B – 100D

Find tankini hos Ellos->

todelt badedragt tankini til kvinder
sort og prikket todelt badedragt

Skøn todelt badedragt med fastsyede, vatterede skåle der giver busten en fin facon. Justerbare skulderstropper. Denne tankini er foret foran med powermesh, der holder inde på en skøn måde. Foret bagpå.

Tankini af genvundet materiale fra Cellbes findes i størrelse 36-46

Find tankini hos Cellbes->

Blå todelt badedragt

Skøn todelt badedragt i blå nuancer med fastsyede, vatterede skåle. Skulderstropperne er justerbare. Foret med powermesh foran og bagtil.

Tankini af genvundet materiale fra Cellbes findes i størrelse 36-46

Find tankini hos Cellbes->

tankini plus size badedragt stor størrelse tankini usdalg tankini tilbud
Blomsteret todelt badedragt

Skøn todelt badedragt i blomster på sort baggrund. Tankini er bikinitoppen, der får dig til at føle dig lidt mere påklædt på stranden eller ved poolen. Denne flatterende model har indbygget bh, vatterede skåle. De justerbare skulderstropper er ekstra brede.

Tankini fra Cellbes findes i størrelse 36-62

Find tankini hos Cellbes->

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.