3 grunde til at vælg tankini frem for badedragt

tankini badedragt todelt badedragt 3 grunde til at vælge en tankini fremfor en badedragt tankini dame
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

hvad er en tankini?

Hvis du ikke helt ved hvad en tankini er, så lad os starte med at slå fast: En tankini er en 2-delt badedragt eller en bikini med lang overdel, som skjuler maven. Det betyder at en tankini dækker det samme områder at kroppen som en almindelig badedragt. Men hvorfor skal du så overveje en tankini fremfor en badedragt?

Vi giver dig 3 gode grunde til at kigge ekstra på tankini-modellen som et alternativ til badedragten

  • Kender du dét, at man har fået badedragten på, hoppet i bassinet og pludselig skal man på toilettet? Badedragten er upraktisk og besværlig at få af og på – særligt når den er våd. En tankini er meget nemmere i sådan en situation.
  • Har du en lille barm, så ved du alt om at en badedragt, gør din barm endnu mindre og måske nærmest ikke eksisterende. Badedragten maser og trykker barmen ind, i kraft af at badedragten strækkes helt ned til benene.
  • Har du fået lidt mave? Så du måske ville trække maven ind, når du iført badetøj, går rundt om bassinet eller ned i strandkanten? En helt særlig tankini model har nemlig plads til maven, i kraft af at stoffet sidder løst på maven. Smart ik?
tankini top soltop snit løs tanikini overdel

bud på tankini

løs tankini løsthængende todelt badedragt ellos tankini
Løsthængende tankini fra ellos

Skøn Tankini fra Ellos med fastsyede og vatterede skåle og løst hængende over maven. Stropperne er aftagelige og justerbare og stropperne kan krydses bagpå.

Tankini af genvundet polyester fra Ellos findes i størrelse 36-46

Find tankini hos Ellos->

stribet tankini med snørre i nakken todelt badedragt wiki tankini top
Farverig tankini

Super smart tankini overdel fra Wiki. Denne tankini top har fint smuk print. Tankini toppen har ikke bøjle, men en god indvendig elastik som holder barmen oppe. Tankini toppen har justérbare stropper og en super god længde med snøre i siden, så du selv kan justere længden.

Du har mulighed for at bruge denne tankini top med en snor omkring halsen, eller du kan benytte de almindelige stropper som sidder på toppen, men disse er også aftagelige.

Wiki tankini findes i størrelse 75D-95D

Find tankini hos Netlingeri->

goddiva badedragt feminin badedragt badetøj grøn badedragt med bindebånd badeklar sexet badedragt
Goddiva Resort tankini

Super smart tankini overdel fra Goddiva. Superflot tankini med rosédetaljer fra GODDIVA RESORT. Bindebånd i nakken, rosédetaljer med bindebånd og fint fald over maven.

Goddiva tankini findes i mørkeblå og i sort i størrelse XS – XL

Find tankini hos Bubbleroom->

sort tankini til kvinder løs tankini todelt badedragt
sort Løs tankini

Sort løs tankini uden bøjle. Velsiddende todelt badedragt med udtagelig vattering og støtteskinne i siderne der giver en fin pasform. Stropperne er aftagelige og justerbare og stropperne kan krydses bagpå.

Tankini af genvundet materiale fra Ellos findes i størrelse 75B – 100D

Find tankini hos Ellos->

todelt badedragt tankini til kvinder
sort og prikket todelt badedragt

Skøn todelt badedragt med fastsyede, vatterede skåle der giver busten en fin facon. Justerbare skulderstropper. Denne tankini er foret foran med powermesh, der holder inde på en skøn måde. Foret bagpå.

Tankini af genvundet materiale fra Ellos findes i størrelse 36-46

Find tankini hos Ellos->

grøn tankini overdel prikket tankini løs polkaprikket todelt badedragt
Polkaprikket tankini overdel

Smuk og klassisk tankini top fra Wiki. Tankini overdelen “Cannes” har brede og justerbarer stropper, et løst design og indvendige skåle med upolstrede bøjlefri skåle. Tankinien har et fint prikket print. 

Tankini fra Wiki findes i størrelse S-XXL

Find tankini hos Netlingeri->

Blå todelt badedragt

Skøn todelt badedragt i blå nuancer med fastsyede, vatterede skåle. Skulderstropperne er justerbare. Foret med powermesh foran og bagtil.

Tankini af genvundet materiale fra Ellos findes i størrelse 36-46

Find tankini hos Ellos->

klassisk todelt badedragt i sort

Skøn todelt badedragt i sort med fastsyede, vatterede skåle og justerbare skulderstropper.

Tankini fra Ellos findes i størrelse 36-46

Find tankini hos Ellos->

prikket lang bikini overdel sort hvid todelt badedragt
klassisk todelt badedragt med prikker

Frisk tankini fra Wiki under navnet “Madrid”. Tankini overdelen er med et fint prikket print i sort/hvid. Overdelen har ikke bøjle i, men en god indvendig elastik der støtter barmen. Stropperne er justérbare og i siden findes snøre der justerer overdelens længde. Du har mulighed for at bruge denne tankini top med en snor omkring halsen, eller du kan benytte de almindelige stropper som sidder på toppen, men disse er også aftagelige.

Tankini fra Wiki findes i størrelse 75C-95E

Find tankini hos Netlingeri->

klassisk todelt badedragt med motiv

Snuk Anita Care Rimini Tankini Top & Trusse. Tankinitoppen er uden bøjle, men med let vattering. Skulderstropperne kan reguleres og der er lommer til indlæg eller protese, hvis der er behov herfor. Trusserne er en tai model.

Tankini fra Anita Rimini findes i størrelse 75B-90C

Find tankini hos Netlingeri->

Blomsteret todelt badedragt

Skøn todelt badedragt i blomster på sort baggrund. Tankini er bikinitoppen, der får dig til at føle dig lidt mere påklædt på stranden eller ved poolen. Denne flatterende model har indbygget bh, fastsyede, vatterede skåle. De justerbare skulderstropper kan tages af og også krydses bagpå.

Tankini fra Ellos findes i størrelse 36-46

Find tankini hos Ellos->

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.