3 grunde til at vælg tankini frem for badedragt

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

hvad er en tankini?

Hvis du ikke helt ved hvad en tankini er, så lad os starte med at slå fast: En tankini er en 2-delt badedragt eller en bikini med lang overdel, som skjuler maven. Det betyder at en tankini dækker det samme områder at kroppen som en almindelig badedragt. Men hvorfor skal du så overveje en tankini fremfor en badedragt?

Vi giver dig 3 gode grunde til at kigge ekstra på tankini-modellen som et alternativ til badedragten

  • Kender du dét, at man har fået badedragten på, hoppet i bassinet og pludselig skal man på toilettet? Badedragten er upraktisk og besværlig at få af og på – særligt når den er våd. En tankini er meget nemmere i sådan en situation.
  • Har du en lille barm, så ved du alt om at en badedragt, gør din barm endnu mindre og måske nærmest ikke eksisterende. Badedragten maser og trykker barmen ind, i kraft af at badedragten strækkes helt ned til benene.
  • Har du fået lidt mave? Så du måske ville trække maven ind, når du iført badetøj, går rundt om bassinet eller ned i strandkanten? En helt særlig tankini model har nemlig plads til maven, i kraft af at stoffet sidder løst på maven. Smart ik?
tankini top soltop snit løs tanikini overdel

bud på tankini

[ux_products style=”push” col_spacing=”normal” slider_nav_style=”circle” show_title=”0″ cat=”180″]

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se også vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.