Adidas badedragt til børn

adidas badedragt børn adidas badedragt til piger adidas badetøj til børn
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Adidas badedragt til børn

En Adidas badedragt til børn og pre-teens, står højt på mange sporty og vandglade piger, ønskeliste. Det er naturligvis fordi en Adidas badedragt både er behagelig og flot i et sporty design.

Den klassiske adidas badedragt til børn (og voksne), er den sorte badedragt med 3 striber i siden. Og Adidas har i mange år holdt fast i den klassiske sorte adidas badedragt. Samtidig laver Adidas, hvert år en mere farverig kollektion af badetøj til børn og i år er inden undtagelse.

Miljøvenlige badedragter fra Adidas

I år har adidas (endnu) mere fokus på miljøet og derfor er årets kollektion af badetøj, skabet af præstationsstærkt materiale, som indeholder Parley Ocean Plastic®. Materialet er lavet af genanvendt affald, der er indhentet fra strande og kystområder, før det er endt i havet.

 

bud på Adidas badedragter til piger

[ux_products ids=”5354,2204,1985,2101″] flere Adidas badedragter

Adidas bikini til børn

Adidas har også en kollektion af bikini til børn, i samme print som badedragterne. Er badetøjet mere til stranden, end til svømmehallen, kan det være oplagt at overveje en Adidas bikini til børn

bud på Adidas bikini til piger

[ux_products ids=”2761,2759,2539″]

Mere inspiration

badeklar.dk

BADEKLAR.DK kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode, vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt. Alt sammen samlet ét sted og krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj. Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme. Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.