Adidas badedragt

adidas badedragt sort badedragt adidas lyserød badedragt adidas kvinder
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Sporty Adidas badedragt

En badedragt fra Adidas til kvinder står højt på mange sporty og vandglade kvinders, ønskeliste. Det er naturligvis fordi en Adidas badedragt både er behagelig og flot i et sporty design.

Den klassiske adidas badedragt til kvinder, er den sorte badedragt med 3 striber i siden. Og Adidas har i mange år holdt fast i den klassiske sorte adidas badedragt. Samtidig laver Adidas, hvert år en mere farverig kollektion af badetøj til både børn og voksne – i år er ingen undtagelse.

Miljøvenlige badedragter fra Adidas

I år har adidas (endnu) mere fokus på miljøet og derfor er årets kollektion af badetøj, skabet af præstationsstærkt materiale, som indeholder Parley Ocean Plastic®. Materialet er lavet af genanvendt affald, der er indhentet fra strande og kystområder, før det er endt i havet.

Altså endnu en grund til at vælge en badedragt fra Adidas. 

 

vaskeguide badetøj 3 råd til vask af badetøj

Adidas badedragt til kvinder

Sort performance badedragt

Glid gennem din daglige skødesvøm så yndefuld som en rids. Denne adidas badedragt fremhæver den trussel, plast udgør for livet i havet. Blødt stof lavet af genanvendte materialer giver en behagelig pasform til stranden eller poolen. Et digitalt tryk er inspireret af stingray’s farver og mønstre, og de diamantformede ryg og dobbelt stropper er en gentagelse af det elegante look.

Find Adidas Performance badedragten her hos Boozt

adidas originals badedragt

Glid gennem vandet i denne fine Adidas badedragt fra Adaidas Originals kollektionen. Badedragten er enkel med højt bansnit og det klassiske logo og brand printet på forsiden. Denne model findes i flere farver.

Find Adidas Originals badedragten her hos Sarenza

adidas performance Suit Primeblue badedragt til kvinder

adidas performance badedragt i genbrugsplast

Vis din bekymring for vores blå planet hver gang du svømmer. Det farverige print på denne adidas badedragt er en levende påmindelse om truslen, som plast udgør for vores verden og vores oceaner. Blødt stof giver en let fornemmelse og behagelig pasform til slagboremaskiner og sparkesæt. En åben ryg giver dig bevægelsesfrihed for alle slag.

Find Adidas performance badedragten her hos Boozt

adidas by stella mc cartney badedragt primeblue badedragt

adidas by stella mc cartney badedragt

Siden 2005 har adidas og Stella McCartney samarbejdet om at lave sportstøj til kvinder – sportstøj der ikke bare gør dig i stand til at yde dit maksimale, men som også ser fantastisk og unikt ud. Verdensklassesamarbejdet byder på den ene kreative kollektion efter den anden med stilet og bæredygtigt træningstøj, der har et smukt og feminint touch. Denne blå badedragt fra Stella Mc Cartney er med høj bensnit, feminint print og mesh på maven. Super åben ryg og rigtig god pasform.

Find Adidas by Stella Mc Cartney badedragten her hos Sportsmaster

adidas by Stella McCartney lyserød badedragt

adidas by stella mc cartney badedragt

Siden 2005 har adidas og Stella McCartney samarbejdet om at lave sportstøj til kvinder – sportstøj der ikke bare gør dig i stand til at yde dit maksimale, men som også ser fantastisk og unikt ud. Verdensklassesamarbejdet byder på den ene kreative kollektion efter den anden med stilet og bæredygtigt træningstøj, der har et smukt og feminint touch. Denne lyserøde badedragt fra Stella Mc Cartney er med høj bensnit og feminint print. Super åben ryg og rigtig god pasform.

Find Adidas by Stella Mc Cartney badedragten her hos Sportsmaster

sort adidas performance badedragt med logo

performance badedragt

Til alle der vil være den smukkeste på stranden, præsenterer Adidas Performance en feminin sort badedragt. Så er der trendy hedebølge på programmet!

Find Adidas badedragten her hos SparToo

rød adidas badedragt adidas performance badedragt tilbud

performance badedragt

Super flot badedragt fra Adidas. Badedragten er med de klassiske 3 hvide striber i siden og en flot åben ryg. Badedragten fås i rød. sort og blå.

Find Adidas badedragten her hos Boozt

blå badedragt adidas performance tilbud badedragt til kvinder

adidas performance badedragt

Super flot badedragt fra Adidas. Badedragten er med indbygget skåle og stropper der deler sig. Dertil kommer en superflot og åben ryg. Badedragten fås kun i blå

Find Adidas badedragten her hos Boozt

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se også vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.

adidas by stella mc carthy badedragt pink badedragt adidas stella blå adidas sort performance badedragt
blå adidas badedragt rød adidas badedragt