Arena badedragt til børn

svømme badedragt svømmehal badedragt str 134 badedragt med ben børn speedo badedragt svømmetræning
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Sporty og smart Arena badedragt

En badedragt fra Arena til piger står højt på mange sporty og vandglade pigers, ønskeliste. Det er naturligvis fordi en Arena badedragt både er behagelig og flot i et sporty design.

Den klassiske Arena badedragt til børn, er den ensfarvet badedragt med den smarte frie ryg. Den frie ryg er et must for en rigtig svømmer. Det skyldes at skuldrene skal være frie, for at kunne bevæge sig optimalt. Derfor har Arenas badedragter altid en fri og bar ryg.

Årets kollektion af badedragter fra Arena, byder på ensfarvet klassiske Arena badedragter. Dertil findes et stort antal smarte badedragter med print og sjove udtryk.

Arena badedragt til hele familien – Italiensk kvalitet

Arena tilbyder et varieret udvalg af badetøj til alle alder og køn, som ikke kan få nok af svømmedisciplinen. På grund af den gode kvalitet kan du bruge badetøj fra dette udsøgte brand, igen og igen. Mange professionelle atleter sværger til italienske Arena, som blev grundlagt i 1973. Brandet har været populært lige siden og er i dag repræsenteret i 103 lande verden over. Ved første øjekast er brandets hovedområde den funktionelle og designfokuserede badedragt. De fleste der har haft en Arena badedragt på, sværger til Arena, når turen går til svømmehallen, stranden eller poolen. Det gælder både på ferien og til sport – og både professionelle og amatører.

arena badedragt elite svømning badedragt 2020 kollektion arena badedragt udsalg blå badedragt til piger
vaskeguide badetøj 3 råd til vask af badetøj

Arena badedragt til svømning

badedragt med ben str 10 år badedragt med ben str 134 badedragt med ben til børn sort badedragt til svømning arena badedragt til piger tilbud

Sort Arena badedragt med ben

Denne Arena model adskiller sig fra øvrige modeller i kraft af at modellen har ben. Her på redaktionen elsker vi badedragter med ben. Det gælder både til børn og voksne. Modellen er har et retro look og så er en badedragt med ben, ekstra behagelig at have på. 

Er din datter til hipsters og boxertrusser fremfor almindelige trusser? Så kunne en badedragt med ben også være oplagt.

Flot Arena badedragt i sort med hvide kanter og et hvidt Arena logo på fronten.

Arena badedragten har korte ben og  brede, elastiske stropper omkring skuldrene. På ryggen er der en bryderryg samt et stort hul der er med til at give badedragten større bevægelsesfrihed. 

Badedragten er lavet af klorresistent og hurtigtørrende MAXLife-materiale og fås i størrelser fra 6 år til 15 år.

Find badedragten her hos Kids-World

Find badedragten her hos Watery

Find badedragten her hos Sportsmaster

blå arena badedragt til skolesvømning badetøj arena badedragt

Blå Arena badedragt

Denne badedragt giver med sine brede stropper og åbne ryg god komfort i buste- og taljeområdet. 

Derudover så har badedragten også en sikker pasform og høj komfort

Denne Arena er perfekt til alle træningsøvelser til svømmetræning og skolesvømning.

Med dens specielle udskæring har du fri bevægelighed i både ben og arme til at udføre selv de sværeste og hårdeste træningspas

Denne badedragt er ikke alene behagelig, sporty og holdbar, men den er også lavet af 100% klorbestandige MaxLife-stof, hvilket betyder at badedragten er udstyret med integreret UV-beskyttelse UPF50.

Badedragten er lavet af klorresistent og hurtigtørrende materiale og fås i størrelser fra 6 år til 15 år.

Find badedragten her hos Kids-World

 

arena meryl jr badedragt til pige svømmedragt skolesvømning badedragt 3d badedragt 2021 barn

Arena Meryl Jr badedragt

Denne klassiske svømmedragt fra Arena giver skøn komfort til ungerne, når de svømmer banerne i bassinet. Den er sporty og sidder rigtig godt.

Denne badedragt er ikke alene behagelig, sporty og holdbar, men den er også lavet af 100% klorbestandige MaxLife-stof, hvilket betyder at badedragten er udstyret med integreret UV-beskyttelse UPF50.

Badedragten er lavet af klorresistent og hurtigtørrende materiale og fås i størrelser fra 8 år til 15 år.

Find badedragten her hos Kids-World

 

arena badedragt badedragt børn tilbud badedragt svøming str 140 badedragt udsalg badedragt pige

Lightning badedragt

Glid gennem vandet i denne fine Arena badedragt fra Arenas seneste kollektion af badedragter til svømmeglade piger. Badedragt i sort med et farverigt mønster på fronten, med tilnavnet “lighning”

Arena badedragten har fine, smalle stropper som former en smart og sporty bryderryg. På ryggen er der også et stort hul, som fremmer den gode bevægelighed. Badedragten har elastikkanter omkring alle åbninger, så man opnår den perfekte pasform. Klorresistent MAXLIFE-materiale, der er hurtigtørrende. Fås i str 6-15 år ( str. 116-170)

Find badedragten her hos Kids-World

Find badedragten her hos Sportsmaster

lyserød badedragt skolesvømning badedragt pige arena

Lyserød badedragt til svømning

Skøn Arena badedragt i pink med et flot, farverigt mønster på fronten. Denne model findes også i sort! Modellen hedder Revelation Jr.

Arena badedragten har smalle stropper, der former en smart bryderryg. På ryggen er der også et stort hul, som fremmer den gode bevægelighed. Badedragten har elastikkanter omkring alle åbninger, så man opnår den perfekte pasform.

Badedragten er lavet af klorresistent MAXLIFE-materiale, der er hurtigtørrende og holdbart.

Find badedragten her hos Kids-World

mørkeblå badedragt til børn navy badedragt med lyserøde detaljer arena badedragt til piger badedragt børn tilbud

Mørkeblå badedragt fra Arena

Sød Arena badedragt i navy med et fint print på ved halsåbningen i pink. Arena badedragten har fine, smalle stropper som former en smart bryderryg. På ryggen er der også et stort hul, som fremmer den gode bevægelighed. Badedragten har elastikkanter omkring alle åbninger, så man opnår den perfekte pasform.

Badedragten er lavet af klorresistent MAXLIFE-materiale, der skaber god pasform og er hurtigtørrende.

Find badedragten her hos Kids-World

arena badedragt str 134 arena badedragt str 140 badedragt til piger sort badedragt med print

Dancing Jr badedragt fra arena

Denne klassiske svømmedragt fra Arena giver skøn komfort til ungerne, når de svømmer banerne i bassinet. Den er sporty og sidder rigtig godt.

Find badedragten her hos Sportsmaster

Find badedragten her hos Kids-World

 

tegneserie badedragt arena tilbud badedragt piger 140 badedragt udsalg svømning

Rainbows badedragt fra Arena

Sej Arena badedragt med et allover print fortil af regnbuer, hvide skyer, sorte og lilla lyn, gule sole og blå himmel med hvide regndråber. Bagpå er den sort i bunden og turkis i toppen.

Arena badedragten har smalle skulderstropper som former en smart bryderryg, og nedenunder er der en stor udskæring med en dyb ryg.

Find badedragten her hos Kids-World

rød badedragt arena badedragt til piger badedragt til svømmehal badedragt til svømning

Chameleon V Back badedragt

Super flot badedragt fra Arena til sporty svømmepiger. Badedragten har en rigtig flot fri ryg og fantastisk pasform. Se flere billeder af ryg. Fås i størrelser fra 8 år og op til 15 år.

Find badedragten her hos Watery

blå badedragt til piger blå badedragt tilbud blå badedragt arena svømmehal

Solid Lighttech badedragt

Badedragten er konstrueret med enkeltlag, tynde stropper, en åben ryg og høj benskæring. Dette gør at den er optimal i mange henseende, hvad end det er svømmetræning, stranden eller bare til en hygge tur i svømmehallen.

Dens holdbarhed skyldes at den er lavet af Arenas eget stof “MaxLife”, som er resistent mod klorin og sollys, dertil er det hurtigttørrende og holder sin originale form og farve i lang tid. Dette stof er mange svømmeres favorit da det er yderst resistent mod klor, har en høj elasticitet og former sig efter kroppen. 

Hvis du ønsker en badedragt som kan være din faste makker i lang tid, har et helt rent og klassisk look når du skal svømme så er Arena Solid Lighttech i limited mørkeblå et sikkert valg. Faktisk benytter svømmere som dagligt er i klor-vand denne badedragt med stor succes. 

Find badedragten her hos Watery

mere inspiration

badedragt 2020 badedragt til pige badedragt arena rød badedragt blå badedragt sportsbadedragt til piger badedragt til svømmetræning
Find endnu flere modeller her hos Kids-World og her hos Watery

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.