Badebukser eller badeshorts til drenge?

badebukser til børn badebukser til drenge badetøj til dreng UV badebukser til drenge
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Badetøj til drenge

Det er sommer og når vejret viser sig fra sin bedste side, med solskrin og høj temperatur – er det på tide at komme på stranden. Badetøjet skal findes frem og måske trænger junior til et par nye badebukser eller badeshorts.

Junior er sikkert helt vild med vand og der er ikke noget bedre end kombinationen af vand og sand og varme. Til strandturen, til badeferien og til leg i svømmehallen er det oplagt med et par seje badebukser eller et par løse og halvlange badeshorts. Skal det være nogle hurtigt tørrende badebukser eller lette badeshorts.

Lige så snart junior er stor nok til have almindeligt badetøj på og har sluppet ble-badebukserne  – er det på tide med de første badebukser eller badeshorts. Og hvad skal man så vælge: Badebukser eller badeshorts? Junior er faktisk stor nok til at vælge. Vis ham begge dele og lad ham vælge. Vi har begge dele herhjemme og hans valg falder altid på de blå badebukser med cars. Dels pga. motivet og dels fordi de er behagelige at have på.

Vores anbefaler til valget mellem badebukser eller badeshorts:

  • Motiv eller print der er i øjenhøjde med junior
  • Lad junior selv vælge
  • Badebukser i bløb lycra kan være en fordel til de mindste børn
  • De lette badeshorts kan være oplagt til lidt større børn, der også er blevet mere kropsbevidste end små børn
  • Ha mere end ét par, det kan jo være at solen byder på flere badedage i træk.

Gå på opdagelse i vores udvalg af badeshorts til drenge og badebukser til drenge, med en gennemtænkte designs, og smarte motiver. Er junior mere til ensfarvet klassiske modeller, kan de også findes her på siden.

 

mere badetøj til drenge

bud på badetøj til drenge

[ux_products style=”none” cat=”188″ products=”12″]

mere inspiration

badeklar.dk

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se også vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.