Badedragt bandau – badedragt uden stropper

badedragt bandau badedragt uden stropper

En bandau badedragt – er en badedragt uden stropper.

Den stropløse badedragt er utrolig smuk og sexet. Badedragt uden stropper sætter fokus på skuldrene og fjerner fokus fra resten af kroppen. Og så er der fokus på barmen, men ikke fordi at der vises en masse barm, men fordi barmen holder badedragten oppe. Det er fokus på den smukkeste måde!

En af fordelene ved en badedragt uden stropper er at man undgår de hvide streger fra stopperne, efter en skøn dag på stranden. 

De fleste bandau badedragter har en silikonekant foran, således at badedragten ikke falder ned, ved en forkert bevægelse. Bandau badedragterne har også ofte en lille tynd strop, som sidder i siden og som kan anvendes, hvis der er høje bølger eller man er usikker på om badedragten bliver siddende.  

Her på badeklar.dk redaktionen har vi et særligt godt øje til bandau badedragt modellen. Det skyldes at den hylder den kvindelige krop – på den gode måde. Og så er en badedragt uden stropper en model som kan anvendes af både petit modeller og plus size kvinder. 

Badedragt uden stropper til pæreformet kvinder

Badedragt uden stropper op oplagt til kvinder med pæreformet krop, hvor skuldrene er smallere end hofterne. Bandau badedragt anbefales også til kvinder med former og fyldig barm. 

Badedragt uden stropper kan til gængæld ikke anbefales til kvinder md lille eller mindre barm, da barmen ikke kan holde badedragten oppe og usikkerheden for om den bliver, hvor den skal – vil fylde for meget. 

 

 

badeklar badetøj efter kropsform badetøj efter kropstype

Badedragt uden stropper

sort badedragt bandau sort badedragt uden stropper badedragt med flæser badedragt med store flæser

MC2 SAINT BARTH Bandau badedragt med flæse

Sort smukt badedragt med bandau snit og en stor flot flæse der gemmer barmen lidt væk. Badedragten fra MC2 har en højt bensnit, hvilket er oplagt til at forlænge benene. Smukt og enkelt og klassisk badedragt. Badedragten har tilnavnet “Roxy e4”

Find MC2 Saint Barth badedragten her hos Miinto

Scampi Acapulco bandeau badedragt

Smuk badedragt fra Scampi i et feminint design med en tæt pasform. Scampi Acapulco badedragt med let vatterede skåle, som giver barmen en fin form. Drapering på forsiden af badedragten fra Scampi, som giver et smigrende indtryk.
Badedragt fra Scampi med tyndt justerbart bånd, som kan tages af eller sættes omme i nakken. Scampi Acapulco er en vidunderlig badedragt, som giver en fantastisk figur. Fås i 3 flotte farver.

Find Scampi badedragten her hos Timarco

DSquared2 bandeua badedragt

Sort badedragt fra Dsquared2 med flot blomsterprint. Badedragten har aftagelig strop og fine draperinger i siden, du kan justere som du ønsker. 

Find Dsquared2 badedragten her hos Miinto

Marysia bandeau badedragt

Flot blå badedragt uden stropper fra Marysia med fint broderi på kanten. Smuk enkel badedragt til din med pæreformet krop eller timeglas figur. 

Find Marysia badedragten her hos Miinto

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se også vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.