Badedragt med ben til piger

badedragt til piger badedragt til svømning sort badedragt til piger svømmedragt med ben grå badedragt til piger badedragt med ben barn
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en datter der ønsker sig en sporty badedragt med ben? Vi har fundet de bedste og sejeste – se mulighederne for en badedragt med ben til piger

Badedragt med ben

En badedragt med ben er en sporty badedragt

En sporty badedragt med ben minder lidt om en konkurrendebadedragt, i kraft af benene og at de fleste modeller også har en bryderryg, med plads til de store armtag. 

En badedragt med ben til piger er oplagt til piger der ønsker at en smart og sporty badedragt til svømmetræning, til badeferien og og strandturen. Badedragten kan bruges all over, men har et sporty look. 

Børnebadedragter med men på denne side, findes i størelser fra 4-16 år.

 

se også konkurrencebadedragter til piger

 Denne sorte Speedo Endurance+ badedragt er en badedragt til de piger, der gerne vil gøre lidt mere ud af deres svømning. Badedragt med ben til svømmere er nemlig skabt, til at forbedre ens glidning i vandet, samtidig med at den sidder komfortabelt på kroppen. Brandet Speedo er et anerkendt mærke, som er kendt for deres hurtigere badetøj, som lader dig glæde nemt igennem vandet, og denne badedragt er endnu en god badedragt fra dem.

Speedo badedragt med ben i sort findes i størrelse 6-16 år.

 

Find den her hos Watery

Badedragt med ben fra Arena under navnet “Arena Finding” er til piger der ønsker en badedragt med ben i shortslængde. 

Dragten er velegnet både til svømning og til andre former for vandsport, der kan foregå indendørs eller udendørs.

Arena badedragt med shortsben findes i størrelse 6-15 år.

 

Find den her hos Watery

Denne badedragt fra Mirou er helt perfekt til piger, som elsker vand og svømning. Den kan både bruges på stranden, i svømmehallen og i poolen, så uanset formålet er den bare super fin til piger i alle aldre, lige fra 2 til 14 år. Den giver nemlig god mulighed for bevægelse, og så er den også bare rigtig flot.

Mirou badedragt med ben findes i størrelse 2-14 år 

 

Find den her hos Watery

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se også vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.