Badedragt med ben

badedragt med ben badetøj med ben badedragt stor str med ben badedragt plus size med ben
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

I dette indlæg har vi fokus på badedragt med ben – både i helt normale størrelser og store størrelser. Badedragt med ben i dette indlæg, fås i størrelser fra str 36 til 62.

En badedragt med ben er både til dem der er sporty og til dem der ønsker at have en badedragt med shorts. En badedragt med ben er oplagt til høje kvinder, der kan bære at have et snit midt på benet. 

Badedragt med ben

Er du på udkig efter en badedragt med ben, så overvej også disse detaljer

Vi ved alle at “sort slanker”, men du kan også overveje disse andre detaljer, når du vælger den helt rigtige badedragt med ben, uanset størrelse. 

  • Badedragter med ben, kan både være en badedragt med cykelshortsben eller en badedragt med et lige snit.
    • En badedragt med cykelshorts ben (som på billederne), ender ud i et par shorts der slutter ca. midt på benet. Modellen er til dig der ønsker en sporty badedragt med ben.  
    • En badedragt med lige snit er mere end badedragt til stranden, med et retrolook. Disse badedragter er knap så sporty, men meget smarte og også en mulighed, hvis du er begejstret for badedragter med ben. 
Find mange sporty badedragter med ben hos watery
badedragt stor str badedragt med ben badedragt med ben sort badedragt plus size med ben

bud på badedragter med ben

[ux_products style=”push” col_spacing=”normal” slider_nav_style=”circle” show_title=”0″ ids=”8509,6707,6891″]

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se også vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.