Badedragt med bøjle

bøjle badetøj badedragt med bøjle badedragt med bh badedragt med støtte stor barm badedragt bh størrelse
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En badedragt med bøjle – er en badedragt med støtte til barmen

Badedragt med bøjle er en badedragt med indbygget BH. Badedragten er oplagt til alle der ønsker tryghed på stranden eller i svømmehallen. Badedragten med indbygget BH er oplagt til kvinder med stor barm, da bøjlen skaber den støtte, der skaber komfort og tryghed, når barmen er større end gennemsnittet. 

Når sommeren eller ferien sydpå er rundt om hjørnet, er det nødvendigt at have styr på badetøjet. En dag på stranden nydes bedst i lækkert sommertøj, der sidder som det skal. En badedragt skal side og støtte, så der er tryghed i at kunne bevæge sig frit på stranden. 

Hvis du er til en badedragt der støtter som en almindelig BH, er en badedragt med bøjle eller en badedragt med indbygget BH, en god løsning. På den måde fås den samme støtte, som ved en almindelig BH.

badeklar badetøj efter kropsform badetøj efter kropstype

Badedragt med bøjle

badedragt med bøjle badedragt med indbygget BH badedragt med BH grøn badedragt halterneck badedragt med støtte til barm badedrat stor barm

Badedragt med bøjle

Luksus badedragt fra Missya med flot grønt påfugle mønster. Badedragten har en stram pasform med drabering foran (skjuler deller på maven). En badedragt med bøjle og let vatterede skåle som former og støtter barmen. Mellem skålene er en let sløjfe. Badedragten har både halterneckbånd som kan bindes bag nakken samt justerbare og aftagelige skulderstropper som kan bæres normalt eller krydses på ryggen.

Badedragten findes til brystmål 80C – 75F

Find badedragt med bøjle hos timarco Find badedragten hos Netlingeri
badedragt med BH badedragt med bøjle badedragt blå klassisk badedragt fantasie badedragt I skål

SMUK KLASSISK Badedragt med bøjle

Smuk klassisk badedragt fra Fantasie i en plungemodel med højt snit under barmen. Badedragt med bøjle og let polstrede skåle, som giver barmen fuld støtte og en herlig afrundet form. Badedragten har tilmed powernetvinger og skjulte sidesløjfer for ekstra støtte, der holder badedragten på plads. Glatte sømme, der ikke gnaver mod huden og en foret inderside foran, som giver en udglattende effekt af maven. Fint snoet stof mellem skålene for et flatterende look. Badedragten går dybt ned i ryggen og har justerbare skulderstropper for den bedste pasform.

Bemærk at badedragten findes til brystmål 70C – 90I

Find badedragt med bøjle hos timarco
badedragt med skjult bøjle badedragt med støtte badedragt med bh badedragt til svømmehal badedragt enkel blå

ENkel Badedragt med skjult bøjle

Badedragt fra Fantasie, som giver et utroligt fint look! En badedragt med rund udskæring, brede skulderstropper og dyb ryg. Derudover har badedragten en skjult bøjle og powernetforede vinger, der giver barmen god støtte. Fremstillet i et hurtigttørrende og elastisk materiale med en foret inderside, som giver en flatterende pasform. En badedragt, der føles fantastisk at have på ved stranden eller poolen, når solen skinner.

Badedragten findes til brystmål 70D – 85J

Find badedragt med bøjle hos timarco

PANOS bikini og Badedragt

Fantastisk badedragt som kan bæres på forskellige måder. Du kan enten have den som en badedragt, som en bikini eller som en bikini med mininederdel. Vælg det som passer for dagen. Du får en bikinioverdel som passer B-C skål med regulerbare skulderstropper samt aftagelig vattering i gele og bikinitrusser du kan bruge som nederdel, trusser eller badedragt. 

Bemærk at badedragten findes i størrelser 38-44

Find badedragt med bøjle hos timarco

Elegant Badedragt med bøjle

 Elegant badedragt med bøjler fra Fantasie, der giver dig et rigtig fint look! Badedragt med polstrede spacerskåle i et hurtigttørrende materiale, hvor barmen får en fin afrundet form og god støtte. Fint snoet stof mellem skålene, der giver en flatterende effekt til alle brystformer. Badedragten har tilmed skjulte bøjler og powernetforede vinger for maksimal støtte. 

Badedragten findes til brystmål 70D – 85I

Find badedragt med bøjle hos timarco

Badedragt med bøjle til stor barm

Skønt badedragt med fantastisk pasform fra serien Santa Monica fra Fantasie. Badedragt i klassisk prikket mønster med flatterende twist over bysten samt let shaping effekt. Badedragt med skjulte bøjler samt god sidestøtte fra powernettet. Fin V-udringning foran og smalle, justerbare skulderstropper for bedste mulige pasform. Rundet udringning i ryggen. En smagfuld badedragt, som giver dig en flot figur.

Badedragten findes til brystmål 70D – 85K

Find badedragt med bøjle hos timarco

Badedragt med bøjle plus size

Skønt badedragt fra Plaisir af bæredygtigt genbrugsmateriale. Badedragt med bøjle til Plus size og kvinder med skønne former. Badedragt med indbygget BH har justerbare stropper og fint print.

Badedragten findes i størrelse 54-56

Find badedragt med bøjle hos Curvii

Badedragt til stor barm

 Smuk badedragt fra Fantasie som giver en vidunderlig fornemmelse på stranden. En badedrafgt med smigrende pasform som er rynket foran for at glatte maven ud. Badedragten har skjulte bøjler som giver stabil støtte og mellem brysterne er en twist som giver en flot detalje. Skønne skulderstropper med regulerbar længde og en dyb udringning på ryggen.

Badedragten findes til brystmål 75D – 90J

Find badedragt med bøjle hos timarco
fantasie kotu badedragt stor barm badedragt k skål badedragt til stor barm badedragt støtte til store bryster badedragt indbygget bh

Badedragt med indbygget bh

Flot mønsteret badedragt med fantastisk pasform fra Fantasie. Badedragten har et flatterende twist over barmen samt en let formende effekt. Badedragt med skjulte bøjler samt stabilt sidestøtte fra powernet. Badedragt med flot V-udringning foran samt smalle, justerbare skulderstropper for bedste pasform. Skulderstropperne prydes af kobberfarvede detaljer. Fremstillet af et hurtigttørrende stetchmateriale. 

Badedragten findes til brystmål 70D – 85K

Find badedragt med bøjle hos timarco
badedragt med bøjle og flæser badedragt med ærmer badedragt blå badedragt med indbygget bh

Badedragt med skåle og flæser

Utrolig smuk badedragt fra Fantasie, som du kan bære på forskellige måder! Badedragten har en skjult bøjle og powernetforede vinger, der giver god støtte. En badedragt med hæklede flæseærmer, der kan bæres både på og under skuldrene. Det hæklede mønster falder også fint over skålene. Til badedragten hører der også aftagelige skulderstropper med regulerbar længde, som du kan bære almindeligt eller krydse i ryggen. Badedragten har en skjult bøjle og powernetforede vinger, der giver god støtte.

Badedragten findes til brystmål 70D – 85I

Find badedragt med bøjle hos timarco

Sort Badedragt med bøjle

Fantastisk skøn badedragt fra Freya. Badedragt med stabile bøjler, vatterede skåle samt en flot V-udringning foran for en flatterende kløft. Mellem brysterne prydes badedragten af en sød smykkedetalje. Smalle, justerbare skulderstropper som også kan krydses i ryggen eller anvendes som halterneck. Badedragten er let foret samt fremstillet af et hurtigttørrende, stretch materiale. Enkel og tidsløst design.

Badedragten findes til brystmål 65D – 75K

Find badedragt med bøjle hos timarco

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.