Badedragt med lange ærmer til piger

badedragt med lange ærmer til piger badetøj med lange ærmer beach and bandits badedragt med lange ærmer UPF 50+ badetøj til børn olivengrøn badedragt grøn badedragt.webp

Badedragt med lange ærmer til piger

Er du på jagt efter en badedragt med lange ærmer til piger? Så har du fundet det helt rigtige sted! Vi har samlet de fineste og flotteste badedragter til piger med lange ærmer.

Vi er her på Badeklar.dk redaktionen,  helt vilde med de fine og seje badedragter til piger med lange ærmer, fra ”Beach & Bandits”. Det er feminine og seje på en og samme tid, uden at nuttet. Vi forbinder dem med et retor look, især fordi de laves i et rib materiale og fordi de har hvide kanter ved benudskæringen, som minder om et par hvide underbukser, der titter frem. Alt ialt elsker vi badetøj fra Beach & Bandits for disse features:

  • UV badetøj med UPF 50+ beskyttelse. Det betyder 98% blokering af solens UVA og UVB stråler, både i våd og tør tilstand.
  • Retrolook og fine print
  • Bedste materialer: testet efter OEKO-TEX® standard 100 & SGS® (AATCC 183) hvor UVA og UVB beskyttelsen og holdbarheden testes på hver enkelt style.

 

Find mere badetøj fra Beach & Bandits her mere badetøj med lange ærmer til børn

Mere inspiration

badeklar.dk

BADEKLAR.DK kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode, vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt. Alt sammen samlet ét sted og krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj. Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj. Se vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme. Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.