Badedragt med skørt – Plus size

badedragt med skørt plus size badedragt med nederdel store størrelser badedragt med skørt stor str stort badedragt med skørt
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

I dette indlæg har vi fokus på badedragt med skørt – i helt normale store størrelser. Altså badedragter med skørt i plus size. Men bare mellem os 2, så er det badedragter til helt almindelige mennesker. Hvis du ikke kan skrue dig ned i en størrelse petit badedragt, så er der heldigvis massere af muligheder. Her finder vi badetøj til alle os med list ekstra på sidebenene. Badedragterne med skørt i dette indlæg, fås i størrelser fra str 36 til 62.

Badedragt med skørt

Er du på udkig efter en badedragt med skørt, så overvej også disse detaljer

Vi ved alle at “sort slanker”, men du kan også overveje disse andre detaljer, når du vælger den helt rigtige badedragt med skørt, uanset størrelse. 

 • Badedragt med skørt, kan både være en badedragt med empiresnit eller en badedragt med nederdel.
  • En badedragt med empiresnit, der ender ud i et skørt, er oplagt til dig der ønsker at gemme silouetten lidt væk, eller til dig der ønsker at sætte fokus på barmen. Empiresnittet har det smalleste snit lige under barmen og giver mulighed for at gemme taljen, maven og bagdelen væk, under den flagrende badekjole. 
  • En badedragt med nederdel sidder derimod stramt (som en almindelig badedragt), ned til taljen, hvor efter den ender ud i en nederdel med / uden svej. Denne type badedragt med skørt er til dig der gerne vil vise taljen frem, men som gerne vil gemme bagdel væk i skørtet. 
 • Overvej draperinger eller flæser på maven. Det lyder måske som en dårlig idé med flere lag stof, men faktisk syner draperinger af mindre. 
 • Blonder, blomsterprint, flæser og stykker med mesh på siderne – er alt sammen med til at skabe et feminint og sexet look, uden at du behøver at blotte sider af dig selv, du ikke har lyst til. 

 

 

badedragt med skørt badekjole badedragtkjolde badedragt plussize badedragt med nederdel badedragt sort med skørt
turkis badekjole stor størrelse badedragt plus size med skørt

Flere bud på badedragter med skørt

badedragt med skørt badekjole sort badedragt med nederdel plussize plus size badedragt med skørt langt skørt
MIROU badedragt med langt skørt

 Det lange skørt på denne badekjole vil gå dig til midt på låret, så designet stadig er elegant, men uden at den føles klodset at have på i vandet. Snøren som også fremhæver det flotte design, kan bruges til at justere hvor stor halsudskæringen skal være, samtidig man at den strammer kjolen komfortabelt ind til kroppen.

Badedragt med skørt fra Mirou findes i størrelse 42 – 60

Find Plus size badedragt med skørt hos Curvii

 

badedragt plus size med nederdel badekjole plussize badedragt med skørt sort nirou badedragt brede stropper
SORT MIROU badedragt med skørt

 Fin badedragt fra Mirou. Den er både enkel og elegant i snittet, og så er den meget komfortabel at have på. Særligt for dig, der foretrækker en badekjole frem for en traditionel badedragt. Den fås i mange størrelser – også de helt store. Alle skal kunne føle sig godt tilpas i badetøj.

Badedragt med skørt fra Mirou findes i størrelse 42 – 60

Find Plus size badedragt med skørt hos Watery

Find Plus size badedragt med skørt hos Curvii

PRIKKET badedragt med skørt

 Figurflatterende badedragtskjole fra Cellbes med snit lige under barmen, der giver en fin og simpel badedragtskjole i A-form. Bekvem model som har afskæring under brystet foran og figursømme bagpå, der forstærker den fine pasform. Indbygget bh og trusse gør at pasformen er i top. Ekstra brede og justerbare skulderstropper hjælpe med at støtte barmen.

En skøn badedragtskjole til både strand, pool og svømmehal.  

Badedragt med skørt fra Cellbes findes i størrelse 36 – 62

Find prikket badedragt med skørt hos Cellbes

sort plussize badedragt tilbus badetøj med skørt badedragt med nederdel cellbes
SORT badedragt med skørt

 Figurflatterende badedragt fra Cellbes. Badekjole med flatterende flæser og flot halsudskæring foran. Foret buste med vatterede skåle. Brede, justerbare skulderstropper.

Badedragt med nederdel fra Cellbes findes i størrelse 36 – 62

Find blomstret badedragt med skørt hos Cellbes

damella badedragt med skørt badedragt med nederdel stor størrelse badekjole
SORT og hvid badedragt med skørt

 Damella Esther Basic Swimsuit Dress. Flot kjolebadedragt af blødt materiale fra Damella som sidder behageligt. Badedragten har V hals samt brede skulderstropper. Badedragtens mave samt barm er foldet. Damella logo diskret på venstre side.

Badedragt med nederdel fra Cellbes findes i størrelse 38 – 46

Find Damella badedragt med skørt hos Timarco

SORT badedragt med SLÅ OM NEDERdel

Panos Emporio Venezia. Badedragtskjole fra Panos Emporio som har slå-om foran. Indvendigt en badedragt med mesh og udvendigt en kjole med dekorativ V udringning. Drabering rundt om taljen med smigrende pasform samt formpressede skåle som giver støtte over barmen. Shapingeffekt over maven og et flot spænde i taljen. Perfekt når du vil føle dig fin på stranden!

Badedragt med nederdel fra Cellbes findes i størrelse 36 – 42

Find Panos badedragt med skørt hos Timarco

badedragt kjole badetøj med skørt polkaprikket badetøj badedragt med skørt blå badedragt med nederdel
POLKAPRIKKET BLÅ badedragt med HØJT SNIT

Panos Emporio Delos. Flot badedragtskjole fra Panos Emporio i fint prikket mønster. Indvendigt som en badedragt med mesh og udvendigt en kjole med dekorativ twist over barmen. Badedragten former og holder taljen inde. Formpressede skåle med en flot form og silikonebånd som holder badedragten på plads. Aftagelige og justerbare skulderstropper. En flot badedragt som du vil elske!

Badedragt med nederdel fra Cellbes findes i størrelse 38 – 40

Find Panos badedragt med skørt hos Timarco

sort badedragt med skørt badekjole plus size badedragt med nederdel stor størrelse
Plaisir badedragt med skørt

Smuk badedragt fra Plaisir med fine hvide og guld striber. Badedragten er i en høj kvalitet og er fremstillet i Econyl, som er lavet i 100% genbrugsmaterialer. Den har god vidde i skørtet og regulerbare stropper. Overdelen er i dobbeltlag og med en elastikkant under og et fint rynkebånd fortil.

Badekjolen lukkes med en flot coatet metalspænde, som er med til at give godt hold.

Badedragt med nederdel fra Curvii findes i størrelse 46 – 56

Find Plaisir badedragt med skørt hos Curvii

badedragt med skørt badekjole plus size badedragt plus size sort badedragt med skørt badekjole stor størrelse badetøj str 54
PLUS SIZE badekjole

Smuk sort badekjole fra Plaisir med fint guld empire snit under barmen. Badekjolen fra Plaisir har bøjler der støtter barmen og et bredt skørt og mesh i inderdelen. Skulderstroppene er justerbare. Badedragt med skørt er produceret i stærk og hurtigtørrende stof af genanvendelige fiber. Win win for dig og miljøet. 

Badedragt med skørt fra Curvii findes i størrelse 46 – 56 i flere skålestørrelser.

Find plaisir badekjole hos curvii
sort badedragtskjole plus size badedragt med skørt stor størrelse
SORT LØS PLUS SIZE badedragt med skørt

Smuk sort og sommerlig badekjole fra Mirou med løs top og skørt. Badekjolen fra Mirou har 2 lag. Det indersted sidder tæt på kroppen og støtter, mens det yderste lag er løst og gemmer kroppen væk i sort slankende stof. Skulderstropperne er justerbare og brede.

Badedragt med skørt fra Mirou findes i størrelse 38 – 60.

Find badekjole hos Watery
SORT PLUS SIZE badedragtskjole fra ARENA

Smuk sort og sommerlig badekjole fra Arena der sidder som en flot sort kjole. Badedragt med skørt fra Arena har et fint skørt, slids i skørtet og ekstra brede skulderremme.

Badedragt med skørt fra Arena findes i størrelse 38 – 54.

Find Arena badekjole hos Watery
PLUS SIZE badedragt med skørt

Smuk sort og sommerlig badekjole fra Plaisir med fint empire snit under barmen. Badekjolen fra Plaisir har elastik der støtter barmen og et bredt skørt og mesh i inderdelen. Skulderstropperne er justerbare. 

Bemærk at den sorte underdel og mønsteret overdel slytter fokus væk fra underdel og skaber fokus på barmen.

Badedragt med skørt fra Curvii findes i størrelse 46 – 56 i flere skålestørrelser.

Find plaisir badekjole hos curvii
badedragt med skørt plus size badedragt med skørt str 60 sort enkelt badedragt med nederdel stor str badedragt med kjole badekjole store størrelser
sort PLUS SIZE badedragt med skørt

Klassisk smuk og sort 2 lags badedragt med skørt fra Mirou. Badedragt med skørt har et enkelt empire snit under barmen og herefter et bredt kjolestykke der dækker underkroppen. Badekjolen fra Mirou har bløde skåle som støtter barmen og et hurtigtørrende microfiber inderlag. Skulderstropperne er justerbare. 

Badedragt med skørt fra Curvii findes i størrelse 42 – 60.

Find plaisir badekjole hos curvii

mere inspiration

sort badedragt med skørt sort badedragt med nederdel plus size store størrelser

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.