Badedragt med skørt – Plus size

badedragt med skørt plus size badedragt med nederdel store størrelser badedragt med skørt stor str stort badedragt med skørt

I dette indlæg har vi fokus på badedragt med skørt – i helt normale store størrelser. Altså badedragter med skørt i plus size. Men bare mellem os 2, så er det badedragter til helt almindelige mennesker. Hvis du ikke kan skrue dig ned i en størrelse petit badedragt, så er der heldigvis massere af muligheder. Her finder vi badetøj til alle os med list ekstra på sidebenene. Badedragterne med skørt i dette indlæg, fås i størrelser fra str 36 til 62.

Badedragt med skørt

Er du på udkig efter en badedragt med skørt, så overvej også disse detaljer

Vi ved alle at “sort slanker”, men du kan også overveje disse andre detaljer, når du vælger den helt rigtige badedragt med skørt, uanset størrelse. 

  • Badedragt med skørt, kan både være en badedragt med empiresnit eller en badedragt med nederdel.
    • En badedragt med empiresnit, der ender ud i et skørt, er oplagt til dig der ønsker at gemme silouetten lidt væk, eller til dig der ønsker at sætte fokus på barmen. Empiresnittet har det smalleste snit lige under barmen og giver mulighed for at gemme taljen, maven og bagdelen væk, under den flagrende badekjole. 
    • En badedragt med nederdel sidder derimod stramt (som en almindelig badedragt), ned til taljen, hvor efter den ender ud i en nederdel med / uden svej. Denne type badedragt med skørt er til dig der gerne vil vise taljen frem, men som gerne vil gemme bagdel væk i skørtet. 
  • Overvej draperinger eller flæser på maven. Det lyder måske som en dårlig idé med flere lag stof, men faktisk syner draperinger af mindre. 
  • Blonder, blomsterprint, flæser og stykker med mesh på siderne – er alt sammen med til at skabe et feminint og sexet look, uden at du behøver at blotte sider af dig selv, du ikke har lyst til. 

 

 

badedragt med skørt badedragt med nederdel badedragt stor størrelse badedragt med skørt plus size
badedragt stor størrelse med skørt badedragt plus size med skørt sort badedragt med nederdel stor str
badetøj med skørt dame badedragt med skørt str 48 badedragt med blomsterprint stor størrelse badedragt med nederdel
sort badedragt med nederdel dame stor størrelse badedragt med skørt plus size

bud på badedragter med skørt

Badedragt plus size

449,00 DKK

Badedragt plus size

449,00 DKK

Badedragt plus size

449,00 DKK

Bikini plus size

249,00 DKK

mere inspiration

sort badedragt med skørt sort badedragt med nederdel plus size store størrelser

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se også vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.