Badedragt Plus Size – mærker

plus size badedragt mærke plussize badedragt stor str badedragt str 48 badedragt str 50

Hvis du ikke kan skrue dig ned i en størrelse petit badedragt, så er der heldigvis massere af muligheder for badetøj til alle os med list ekstra på sidebenene. I dette indlæg har vi fokus på badedragt i plus size, altså badedragt i stor størrelse. Men bare mellem os 2, så er det badedragter til helt almindelige mennesker. 

Badedragt mærker med plus size størrelser

Er du plus size, så gå efter en badedragt i et af disse mærker

Kender du dét, at du forelsker dig i en badedragt, som så ikke fås i din størrelse (fordi de ikke laves i store størrelser). Du behøver ikke gå forgæves længere. Vi har samlet en oversigt, så du får overblik over de bedste mærker, når det gælder Plus Size badedragter OG samtidig giver vi dig et par fif, hvis du I vores overblik, ikke finder det helt rigtige, til at gøre dig badeklar.

 

Anbefalesværdige mærker – producenter af badedragt i Plus Size

  • Cellbes badedrager. Cellbes er kendt for et større udvalg af kvalitetsbadedragter til kvinder i alle størrelser. Deres udvalg er både af deres eget mærke og andre gode mærker. Det er værd at vide at deres badetøj under mærket Cellbes laves i størrelser fra 36-62 
  • Hunkemöller er måske ikke det mærke du først tænker på, når du skal vælge badedragt, men Hunkemöller har lavet en collection til rigtige kvinder, der går under navnet “I AM Daniella” og består af badetøj til kvinder med former. Kollektionen fås i størrelser fra 34 til 48. 
  • Junarose er ligesom Zizzi et kendt Plus Size mærke, med fokus på alle de ting, som er ekstra lækkert, når man ikke er petit. F.eks. ekstra brede stropper og stærke syninger ved benskæring mv. 
  • Lykke R er for mange et ukendt mærke. Lykke R er et dansk mærke med produktion på egen systue i Danmark. Lykke R er kendt for kvalitetsbadetøj og har særligt fokus på badetøj til brystopererede, til alle med stomipose og andre særlige forhold. Lykke R leverer badedragter til alle i størrelser: 36-62
  • Trofé står for klassiske badedragter. Man siger at man forelsker sig i Trofé – én gang en Trofé badedragt, altid en Trofé badedragt. Trofés badedragter fås i størrelser fra 38 til 50.

 

 

plus size badedragt england plus size badedragt med ærmer badedragt med blomsterprint stor størrelse tilbud

Stort udvalg af Plus Size badedragter findes også her

Hvis du kigger et smut udover landets grænser, finder du et kæmpe udvalg af badedragter i dtore størrelser. De er ikke med på badeklar.dk, men du skal være så velkommen til at kigge på det enorme udvalg her

  • dk.Boohoo – siden er engelsk, men her findes et stort udvalg af badetøj i store størrelser under temaet “Plus size & Curve”. Her findes mærker, som ikke findes på det danske marked. Er du til farver og er du til at fremhæve dine skønne former, så kig forbi dk.Boohoo

 

  • UK swimwear – siden er den ultimative badetøjsguide til alle. Også til alle i store størrelser. I skrivende stund findes der 213 badedragter i store størrelser. Bemærk at siden bruger de engelske størrelser og priserne er i pund. Du skal selv omregne prisen til danske kroner. De engelske størrelser er simpe nok: str 40 = UK12, str 52 = UK14, str 44= UK16, str 46 = UK18, str 48 = UK20, str 50 = UK22 osv. God fornøjelse på UK swimwear

bud på badedragt stor størrelse

Abecita badedragt

599,00 DKK

Abecita badedragt

499,00 DKK

Abecita badedragt

549,00 DKK

Abecita badedragt

549,00 DKK

Abecita badedragt

589,00 DKK

Abecita badedragt

599,00 DKK

Abecita badedragt

399,00 DKK

Abecita badedragt

699,00 DKK

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se også vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.