Badedragt stor størrelse

badedragt stor størrelse badedragt plus size dame badedragt stor str tilbud
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvis du ikke kan skrue dig ned i en størrelse petit badedragt, så er der heldigvis massere af muligheder for badetøj til alle os med list ekstra på sidebenene. I dette indlæg har vi fokus på badedragt i stor størrelse, altså badedragt i plus size. Men bare mellem os 2, så er det badedragter til helt almindelige mennesker. 

Badedragt med gode plus size detaljer

Er du plus size, så gå efter en badedragt med disse detaljer

Vi ved alle at “sort slanker”, men du kan også overveje disse andre detaljer, når du vælger den helt rigtige badedragt i stor størrelse. 

  • Vælg badedragt i plus size med ekstra brede stropper. Dette gælder selvfølgelig kun hvis du har en stor barm. Der findes næsten ikke noget værre end tynde stropper der gnaver sig ned i skulderen. Tynde stropper hverken kan eller skal kunne være en fyldig barm. Dette er en detalje du ikke må gå på kompromis med.
  • Overvej draperinger eller flæser på maven. Det lyder måske som en dårlig idé med flere lag stof, men faktisk syner draperinger af mindre. 
  • En løs badedragt er også en mulighed. En løs model er en badedragt i stor størrelse med skørt (når det gælder bikinier, hedder det en bikini nederdel). En badedragt plus size med skørt, falder løst ned om kroppen som en kjole med empire snit. Modellen er oplagt hvis du føler for at gemme din silhuet lidt væk.
  • Blonder, flæser og stykker med mesh på siderne er alt sammen med til at skabe en feminin og sexet look, uden at du behøver at blotte sider af dig selv, du ikke har lyst til. 
cellbes badedragt stor str badedragt dame plus size badedragt stor størrelse tilbud
badedragt stor størrelse med skørt badedragt plus size med skørt sort badedragt med nederdel stor str
badedragt i stor str dame tilbud plus size badedragt sort med mønster cellbes badedragt sort

bud på badedragt stor størrelse

sort badedragt plussize badedragt stor størrelse badedragt str 58
Sort klassisk badedragt

Flot klassisk badedragt med draperinger på forsiden, der skaber en flatterende form. Sort badedragt med indbygget bh og udtagelige vatterede skåle og elastik under barmen (ingen bøjle). Stropperne er justerbare og hele fronten af badedragten er foret med powernet. Badedragten er klassisk og oplagt både til svømmehal og strand.

Badedragten findes i størrelse 36-62

Find badedragten hos Cellbes->

badedragt mønster print overdel badedragt stor størrelse badedragt plussize sort badedragt
Skøn badedragt plussize

Smuk badedragt med mønsteret overdel (kun foran), der giver kroppen en fin facon og skaber nogle fine skrå linjer, der ikke delen kroppen op i en overdel og underdel. Badedragten har udtagelige, vatterede skåle, justerbare stropper og 100% foret. Fine dekorative detajler og så er badedragten fremstillet af genvundne polyester, 

Badedragten findes i størrelse 36-56

Find badedragten hos Cellbes->

Grøn badedragt med skørt (findes også i sort)

Skøn figurflatterende badedragt med dekorative flæser på forsiden, der gemmer maven væk i kjolen med det løse stof og det høje snit under barmen. Badedragt med fokus på komfort. Badedragten har justerbare skulderstroppe, figursømme bagpå, der forstærker den fine pasform. BHen er indbygget med fastsyede, vatterede skåle og elastik under barmen der giver maksimal støtte. 

Badedragten findes i størrelse 36-56

Find badedragten hos Cellbes->

Find badedragten i sort hos Cellbes->

BLÅ badedragt med lynlås

Velsiddende og moderne badedragt med lynlås foran. Lynlåsen foran gør det meget nemt at komme i – og ud af badedragten. Badedragten er foret foran med powermesh, der holder på maven og barmen. Badedragten er udstyret med fastsyet vatteret skåle samt elastik under barmen, der forhindre barmen i fremstå flad. Skulderstroppene er justerbare på den bagerste del. Badedragten er fremstillet i genanvendelig polyester og så er den sporty og smart til både strand og svømmehal.

Badedragten findes i størrelse 36-62

Find badedragten hos Cellbes->

sort badedragt i plussize

Velsiddende badedragt med indsatser foran som giver en flot silhuet. Bagsiden af badedragten er hel sort. Badedragten har fastsyede og vatterede skåle, samt elastik under barmen. Stropperne er justerbare på den bagerste del. Badedragten er fremstillet i genanvendelig polyester og så er den smart og klassisk til både strand og svømmehal.

Badedragten findes i størrelse 40-62

Find badedragten hos Cellbes->

badedragt med shorts badedragt plussize badedragt stor størrelse græn badedragt med ben løs badedragt
Playsuit Badedragt – Retro badedragt

Badedragt i playsuit-model i smaragd grøn. En sikker favorit på Badeklar.dk redaktionen! Badedragten har en inder-bh og indertrusse samt lommer i shorts. Den brede elastik i taljen og kanten foroven, gør at resten af badedragten er som en Playsuit eller en buksedragt med shorts. Skulderstropperne er aftagelige og justerbare. 

Badedragten findes i størrelse 36-62

Find badedragten hos Cellbes->

Badedragt fra plaisir 

Flot og eksklusiv badedragt fra Plaisir med sort underdel og en overdel i dyreprint. Dette er badedragten til dig der ønsker at gemme bagdelen og maven væk i den sorte farve, og samtidig skabe fokus omkring barmen og overkroppen. Den sorte bund og det friske syreprint, gør netop dét!

Badedragten har indbygget bøjler og elastik under bøjlerne. Skulderstropperne er forholdsvise brede og regulerbare, så de giver mest mulig støtte til barmen. 

Smuk badedragt i genanvendeligt materiale.

Badedragten findes i størrelse 42-56

Find badedragten hos Curvii->

badedragt g skål badedragt str 56 badedragt plussize
Plussize Badedragt uden bøjle

Skøn farverig badedragt i smukke fraver fra Plaisir i store størrelser. Badedragten har slankende effekt med sort bagstykke of sidestykker, rynke detalje og bløde skåle. Badedragten har ingen bøjler, men elastikkant under barmen, der giver en flot figur. Stropperene er justerbare, og så har badedragten en slankende effekt på grund af de sorte sidestykker og bagside.

Smuk badedragt i genanvendeligt materiale.

Badedragten findes i størrelse 50-56

Find badedragten hos Curvii->

sort badedragt stor str sort badedragt med glimmer plussize klassisk badedragt plus size
Plus size Badedragt med glimmer

Skøn luksus badedragt med glimmer fra Plaisir i store størrelser. Badedragten har slankende effekt i form af rynket stof henover maven. Denne badedragt fra Plaisir har en blød vattering og elastikkant under barmen, samt justerbare skulderstroppe.

Badedragten har et rynket stykke henover maven, dette giver en flot maveskjuler effekt.

Enkel og elegant badedragt i genanvendeligt materiale.

Badedragten findes i størrelse 42-56

Find badedragten hos Curvii->

Plus size Badedragt fra Zhenzi

Skøn badedragt med prikker fra Zhenzi i sort med fine hvide prikker. Badedragten har regulerbare stropper med gode holdbare metalspænder samt vatteret skåle, der kan tages ud. Fortil er badedragten flot draperet, hvilket giver en let maveskjulereffekt.

Badedragten findes i størrelse 42-56

Find badedragten hos Curvii->

Se flere badedragter i stor størrelse her hos Cellbes-> Se flere badedragter i stor størrelse her hos Curvii->

mere inspiration

Badeklar.dk

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.