Badedragt stor størrelse

badedragt stor størrelse badedragt plus size dame badedragt stor str tilbud
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvis du ikke kan skrue dig ned i en størrelse petit badedragt, så er der heldigvis massere af muligheder for badetøj til alle os med list ekstra på sidebenene. I dette indlæg har vi fokus på badedragt i stor størrelse, altså badedragt i plus size. Men bare mellem os 2, så er det badedragter til helt almindelige mennesker. 

Badedragt med gode plus size detaljer

Er du plus size, så gå efter en badedragt med disse detaljer

Vi ved alle at “sort slanker”, men du kan også overveje disse andre detaljer, når du vælger den helt rigtige badedragt i stor størrelse. 

  • Vælg badedragt i plus size med ekstra brede stropper. Dette gælder selvfølgelig kun hvis du har en stor barm. Der findes næsten ikke noget værre end tynde stropper der gnaver sig ned i skulderen. Tynde stropper hverken kan eller skal kunne være en fyldig barm. Dette er en detalje du ikke må gå på kompromis med.
  • Overvej draperinger eller flæser på maven. Det lyder måske som en dårlig idé med flere lag stof, men faktisk syner draperinger af mindre. 
  • En løs badedragt er også en mulighed. En løs model er en badedragt i stor størrelse med skørt (når det gælder bikinier, hedder det en bikini nederdel). En badedragt plus size med skørt, falder løst ned om kroppen som en kjole med empire snit. Modellen er oplagt hvis du føler for at gemme din silhuet lidt væk.
  • Blonder, flæser og stykker med mesh på siderne er alt sammen med til at skabe en feminin og sexet look, uden at du behøver at blotte sider af dig selv, du ikke har lyst til. 

 

SE FLERE PLUS SIZE BADEDRAGTER >

 

cellbes badedragt stor str badedragt dame plus size badedragt stor størrelse tilbud
badedragt stor størrelse med skørt badedragt plus size med skørt sort badedragt med nederdel stor str
badedragt i stor str dame tilbud plus size badedragt sort med mønster cellbes badedragt sort

bud på badedragt stor størrelse

[ux_products style=”push” col_spacing=”normal” slider_nav_style=”circle” show_title=”0″ cat=”106″]

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se også vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.

Badeklar.dk

BADEKLAR.DK kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode, vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt. Alt sammen samlet ét sted og krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj. Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme. Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.