Badedragt stor størrelse

badedragt stor størrelse badedragt plus size dame badedragt stor str tilbud
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvis du ikke kan skrue dig ned i en størrelse petit badedragt, så er der heldigvis massere af muligheder for badetøj til alle os med list ekstra på sidebenene. I dette indlæg har vi fokus på badedragt i stor størrelse, altså badedragt i plus size. Men bare mellem os 2, så er det badedragter til helt almindelige mennesker. 

Badedragt med gode plus size detaljer

Er du plus size, så gå efter en badedragt med disse detaljer

Vi ved alle at “sort slanker”, men du kan også overveje disse andre detaljer, når du vælger den helt rigtige badedragt i stor størrelse. 

  • Vælg badedragt i plus size med ekstra brede stropper. Dette gælder selvfølgelig kun hvis du har en stor barm. Der findes næsten ikke noget værre end tynde stropper der gnaver sig ned i skulderen. Tynde stropper hverken kan eller skal kunne være en fyldig barm. Dette er en detalje du ikke må gå på kompromis med.
  • Overvej draperinger eller flæser på maven. Det lyder måske som en dårlig idé med flere lag stof, men faktisk syner draperinger af mindre. 
  • En løs badedragt er også en mulighed. En løs model er en badedragt i stor størrelse med skørt (når det gælder bikinier, hedder det en bikini nederdel). En badedragt plus size med skørt, falder løst ned om kroppen som en kjole med empire snit. Modellen er oplagt hvis du føler for at gemme din silhuet lidt væk.
  • Blonder, flæser og stykker med mesh på siderne er alt sammen med til at skabe en feminin og sexet look, uden at du behøver at blotte sider af dig selv, du ikke har lyst til. 
badedragt plus size badedragt med lynlås badedragt brede stropper badedragt med prins badedragt str 54

Flere bud på badedragt i stor størrelse

badedragt stor størrelse badedragt med print badedragt plussize
STOR badedragt med pRINT

Flot klassisk badedragt med halterneckdesign og en snoet detalje foran. Skålene er quiltet og heri findes aftagelige indlæg. Badedragten er fremstillet i genvundet polyester. Badedragten er klassisk og oplagt både til svømmehal og strand.

Badedragten findes i størrelse 36-56

Find badedragten hos Cellbes->

stor str badedragt plussize badedragt plus size badedragt rød
Skøn badedragt plussize

Smuk badedragt med rødt blomster print og halterneck lukning i nakken. Badedragt med halterneckdesign og en snoet detalje foran. Quiltet skål med aftageligt indlæg. Fine dekorative detajler og så er badedragten fremstillet af genvundne polyester, 

Badedragten findes i størrelse 36-56

Find badedragten hos Cellbes->

badedragt stor størrelse sort badedragt draperinger badedragt til plussize
KLASSISK SORT BADEDRAGT 

Skøn shape badedragt med justerbare stropper, der giver den bedst muligt støtte til barmen. Badedragten er klassisk smuk med fine elegante detaljer der fremhæver en curvi krop. Sort badedragt der er foret og har aftagelige indlæg. Badedragten er miljørigtig, da den er fremstillet af genvundne fibre.  

Badedragten findes i størrelse 36-62

Find badedragten hos Cellbes->

 

sort badedragt plus size badedragt sort stor str stor størrelse
SORT KLASSISK badedragt PLUS SIZE

Velsiddende og moderne plus size badedragt uden bøjle. Badedragt uden bøjle som giver busten en flot facon, da skålene er vatterede og har en let push up-effekt. Powermesh-for foran som holder maven inde på en skøn måde. Dekorative læg på skålene og justerbare skulderstropper der er aftagelige bagpå for at kunne krydses på ryggen.

Badedragten er fremstillet i genanvendelig polyester og så er den sporty og smart til både strand og svømmehal.

Badedragten findes i størrelse 36-54

Find badedragten hos Cellbes->

badedragt stor størrelse badedragt med lynlås badedragt plussize marineblå badedragt
BLÅ badedragt i plussize

Velsiddende badedragt med lynlås foran. Sporty badedragt med justerbare skulderstropper. Frontlynlås. 

Smart og klassisk til både strand og svømmehal.

Badedragten findes i størrelse 36-56

Find badedragten hos Cellbes->

Badedragt fra plaisir 

Flot og eksklusiv badedragt fra Plaisir med sort underdel og en overdel i dyreprint. Dette er badedragten til dig der ønsker at gemme bagdelen og maven væk i den sorte farve, og samtidig skabe fokus omkring barmen og overkroppen. Den sorte bund og det friske syreprint, gør netop dét!

Badedragten har indbygget bøjler og elastik under bøjlerne. Skulderstropperne er forholdsvise brede og regulerbare, så de giver mest mulig støtte til barmen. 

Smuk badedragt i genanvendeligt materiale.

Badedragten findes i størrelse 42-56

Find badedragten hos Curvii->

Plussize Badedragt MED MAVESKULER EFFEKT

Skøn farverig badedragt i smukke farver fra Plaisir i store størrelser. Badedragten har slankende effekt med sort bagstykke og sidestykker, maveskjuler detalje og bløde skåle. Badedragten har ingen bøjler, men elastikkant under barmen, der giver en flot figur. Stropperene er justerbare, og så har badedragten en slankende effekt på grund af maveskjuler effekten i bind over detajlen.

Smuk badedragt i genanvendeligt materiale.

Badedragten findes i størrelse 42-56

Find badedragten hos Curvii->

sort badedragt stor str sort badedragt med glimmer plussize klassisk badedragt plus size
Plus size Badedragt med glimmer

Skøn luksus badedragt med glimmer fra Plaisir i store størrelser. Badedragten har slankende effekt i form af rynket stof henover maven. Denne badedragt fra Plaisir har en blød vattering og elastikkant under barmen, samt justerbare skulderstroppe.

Badedragten har et rynket stykke henover maven, dette giver en flot maveskjuler effekt.

Enkel og elegant badedragt i genanvendeligt materiale.

Badedragten findes i størrelse 42-56

Find badedragten hos Curvii->

SORT Plus size Badedragt fra ZIZZI

Skøn sort plussize badedragt Zizzi. Badedragten har regulerbare stropper med gode holdbare metalspænder. Fortil er badedragten flot draperet, hvilket giver en let maveskjulereffekt.

Badedragten findes i størrelse 50-56

Find badedragten hos Curvii->

Se flere badedragter i stor størrelse her hos Cellbes Se flere badedragter i stor størrelse her hos Curvii

mere inspiration

Badeklar.dk

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.