Badetøj med UV filter til børn og voksne

UV badetøj til voksne UV badetrøje UFP +50 badetøj til voksne UV badetøj til voksne

uv badetøj

Solens stråler giver varme, D-vitaminer og en fin kulør. Solen er god for os! Solen stråler er desværre også skadelige og solens stråler er skyld i hudkræft og modermærkekræft. I Danmark anslås det at 80% af alle tilfælde af hudkræft, skyldes solens skadelige stråler. Dertil kommer at vi har en kedelig rekord idet at vi ligger helt i top, når der kigges på antal hudkræft tilfælde pr. indbyggere. Det er derfor oplagt at beskytte huden mod de farlige stråler, både hvis man påtænker at strandturen skal foregå henover middagssolen, eller hvis ferien går sydpå – hvor solens stråler er endnu stærkere end vi er vant til i Danmark.

 

UV badetøj til børn

Til børn er UV badetøj genialt. Vi ved alle at ungerne hader solcreme og badning og tørring og leg i sandet, gør at solcremen skylles eller slides af. Undgå at skulle smørre ungerne ind igen og igen, med UV badetøj. Børn og særligt babyers hud er sart og ny. Det er derfor oplagt at passe ekstra godt på den nye fine hud, men UV badetøj – både til børn og familiens yngste.

UV badetøj til børn UFP+50 badetøj heldragt badedragt med ærmer uv badetøj med ben

 

UV badetøj til voksne

Fænomenet UV badetøj var i starten kun til børn. Efter vi i Danmark har fået øjnene op for hvor stærk og farlig solens stråler egentlig er, findes der nu også UV badetøj til voksne.

Det mest kendste mærke af UV badetøj er Petit Crabe. Det lyder fransk, men det er pære dansk. UV badetøj fra Petit Crabe designes i Danmark. Badetøjet produceres i OEKO-TEX® certificeret stof, der beskytter med UPF +50, som svarer til 98% beskyttelse mod solens stråler, uanset om det er vådt eller tørt. Andre kendte UPF +50 badetøjsmærker er Quicksilver, puma og Roxy.

Generelt skal du gå efter UPF +50, når du kigger på UV badetøj, både når det gælder børn og voksne.  

 

SE MERE UV BADETØJ >

bud på UPF +50 badetøj

Børn

149,00 DKK

Børn

299,00 DKK
Tilbud

Børn

129,00 DKK 89,00 DKK

Børn

199,00 DKK

Børn

299,00 DKK

Børn

299,00 DKK

Børn

299,00 DKK

Børn

349,00 DKK

Børn

349,00 DKK

Børn

349,00 DKK

Børn

299,00 DKK

Børn

349,00 DKK

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se også vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.