badeklar.dk guide: plus size badetøj

Så er det snart sommer og det betyder varme dage med sol fra en skyfri himmel. Det betyder også dasedage på stranden, grillmad på lyse sommeraftener  – eller måske på en solstol ved en pool sydpå.

Uanset hvor du planlægger at slikke sol, er det sommertid og dermed tid til badetøj. I denne guide har vi fokus på badetøj i plus size. Det har vi fordi vi alle er blottet i badetøj og os med ekstra mange kvindelige former, har ekstra meget at vise frem. Og måske også et par områder at kroppen, vi gerne vil fjerne fokus fra. Det råber til himlen efter en guide – og lidt vejledning! Og selvfølgelig inspiration, taget fra dette års skønne kollektioner af badetøj til os i plus size – til os med kvindelige former. 

I alle af årets badetøjs kollektioner, ser vi virkelig mange trends i spil. De skøre 80’ere er tilbage i modebilledet – også i badetøjskollektionerne, hvor den dybe V-hals er hotteste bademode. På badeklar.dk har vi selvfølgelig udvalgt dem, der er flatterende for en plus size kroppen.

Du skal have det godt!

Det vigtigste er, som altid, at du vælger badetøj, du har det godt i. Måden du bærer dit tøj, er halvdelen af dit look. Vidste du det? Det gælder i al tøj, også i badetøj. Det kan nemlig tydeligt ses på dig, om du har det godt i dit tøj. Du ranker ryggen mere og smiler mere, når du har tøj på, du føler dig tilpas i – og selvtillid og smil gør alle smukke. På stranden er det vigtigt at du kan slappe af og nyde livet. Hvis du ligger og tænker på om hvorvidt du ligner en strandet hval i sandet, kommer du aldrig, til at nyde strandturen. 

Med andre ord, må du ikke gå på kompromi med dit badetøj i plus size! Selvfølgelig skal du kigge på prisen, men lov os, at du ikke lader 100 kr i prisforskel, bestemme hvilken model, du vælger. Du skulle gerne kunne slappe af og ligne en million ik?

De fleste plus size kvinder har det bedst i en badedragt – der er styr på sagerne, og fordi maven ofte er det ømme punkt. Derfor har vi i denne badetøj guide plus size, også mest fokus på badedragter. Og det er i badedragter i plus size at guiden starter.

badetøj guide: badedragt plus size

badetøj guide plus size badeklar badeklar stor str med bælte badedragt pinup model badedragt med skørt stor str badedragt stor barm

 

Badedragter i store størrelser

  1. Udsolgt
  2. Pinup badedragt der med snittet i taljen, skaber talje, sort slankende underdel og fokus på barmen. Modellen er til dig der ikke har brug for bredde støttende stropper. Badedragten er fra Cellbess og findes i str 36-56 her hos Cellbes.
  3. Badedragt der skjuler hofterne. Leder du efter en badedragt der kan skjule din hofter og/eller din bagdel? Overvej en badedragt med skørt. Denne Cellbes badedragt er med flot blomsterprint, empire snit og skørt i str 36-64

badetøj guide: Gem maven væk eller flyt fokus

Maven er ofte et problem, når man er plus size og derfor vælges bikinien ofte fra. Heldigvis findes der masser af måder til enten

– at skjule maven

– at flytte fokus til kroppens fortrin

badetøj guide: 2 delt badedragt

En to-delt badedragt – en tankini er oplagt som alternativt til badedragten. Den er både nem at få af og på og så giver den nogle andre muligheder end badedragten. En tankini kan være løs omkring maven og give dig de samme fordele, som ved en bikini. En tankini kan også betragtes som en bikini med en lang overdel. Vi har fundet noget af de flotteste tankini i stor størrelse:

tankini plus size tankini stor størrelse badetøj plus size tankini stor str sort tankini stor str

 

Tankini plus size

  1. Tankini i store størrelser i sort og sort/hvid print. De sorte detaljer i sider, skaber en fin talje. Underdelen er en par sorte badeshorts med lige ben. Tankinien findes i str 36-62 her hos Cellbes.
  2. Tankini med moderne dyremønstret front, der også har flatterende drapering for ekstra flot figur. Skålene er fastsyede og vatterede, skulderstropperne lidt bredere og justerbare. Foret front. Underdelen er superfin: En bikininederdel med fastsyede trusser. Flot alternativ, hvis du vil føle dig lidt mere påklædt. Snøren i siderne gør, at du selv kan vælge nederdelens længde, og hvor meget drapering du ønsker. Foret skridtkile. Tankini i plus str findes i str 36-62 – her hos Cellbes
  3. Oplagt tankini i plus size der skjuler maven med løs tankini overdel. Flot bikinitop med indbygget bh, som har fastsyede, vatterede skåle. Aftagelige, justerbare skulderstropper, der også kan krydses bagpå. Underdelen er et par hipsters badeshorts med lige ben. Helforede bikinitrusser i flot og flatterende hotpants-model. Fine at matche med alle slags bikinitoppe. Begge dele kan findes her hos Cellbes i str op til 62

badetøj guide: bikini i stor størrelse

Badetøj guide: Andre kropsformer?

Sidder du ligenu og ikke rigtig kan identificere dig med en af de 5 kropsformer? Fortvivl ikke! Heldigvis er vi kvinder ikke fabrikeret på fabrik og der er ikke to kvindekroppe der er ens. Hvis du ikke genkender dig selv som en æbleform, pæreform, et timeglas, med søjlekrop eller som isvaflen – så findes der en anden tilgang til at vælge det perfekte bade.

Tag udgangspunkt i dét du gerne vil fremhæve eller den del af din krop du gerne vil skjule.

Her finder du links til nogle af de emner der kunne være relevante – alternativ badetøj guide:

  • Badetøj til dig med stor eller fyldig bagdel
  • Badetøj til dig der gerne vil skjule maveskind
  • Badetøj til dig med stor barm
  • Badetøj til dig med lille barm
badeklar badetøj efter kropsform badetøj efter kropstype
vaskeguide badetøj 3 råd til vask af badetøj