Beco badedragt til børn

billig badedragt til børn badedragt skolesvømning tilbud
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Beco badedragt – det fornuftige valg

En Beco badedragt er et fornuftigt valg af badedragt til skolesvømning eller de første år til svømning i klubregi. 

En Beco badedragt er en enkelt badedragt med få detaljer og enkelt – også i farver. Der er ikke brugt meget tid på kreative designs. Men pasform, materiale og design er i orden – og til færre penge, end de store kendte mærker. 

Årets kollektion af badedragter fra Beco er badedragter i sort, pink og rød. 

Beco er tysk kvalitet   

Beco er grundlæggende et forholdsvist ukendt svømmemærke her i Danmark, men Beco er det kæmpestort i f.eks. Tyskland, hvor mærket er på hjemmebane.

Beco blev stiftet tilbage i 1950erne i Bayern i Tyskland. De første badedragter og badebukser blev designet i ægte 50’er stil. Allerede dengang blev fokus sat på at producere kvalitets badetøj og svømmeudstyr til billige priser. Folkene bag Beco havde ikke forventet den store succes de hurtigt opnåede blandt svømmere. For specielt blandt svømmere, som svømmer en gang eller to om ugen eller baby-svømmere, blev Beco taget ufatteligt godt imod – ikke mindst på grund af den høje kvalitet til den lave pris.

I dag kan man finde Beco overalt i verden – alt fra Sydamerika til Asien. Det er dog stadig klart størst i Tyskland, hvor det er næsten ligeså stort som Speedo og TYR. Til gengæld er det mindre kendt herhjemme i Danmark og resten af Skandinavien.

vaskeguide badetøj 3 råd til vask af badetøj

Beco badedragter til børn

billig badedragt til pige sort badedragt børn tilbud

Sort Beco badedragt til piger

Enkel, hel sort badedragt fra Beco.

Badedragten er oplagt både til ferie og skolens svømmetræning i svømmehallen. Fås i størrelser fra 6 år til 14 år.

Find badedragten her hos Watery

maxpower badedragt beco billig badedragt str 10 år

sort og pink badedragt til skolesvømning

Glid gennem vandet i denne fine Beco badedragt fra den seneste kollektion af badedragter, 

Badedragten er tofarvet og fås i str 6-12 år

Find badedragten her hos Watery

badedragt tilbud børn beco badedragt til svømmehal skolesvømning

Smart badedragt til svømning

Enkel og fin badedragt i sort og rød til piger der skal starte til svømning eller skolesvømning. Badedragten findes i str 6-16 år.

Find badedragten her hos Watery

badedragt med stjerner beco badedragt udsalg badedragt til piger

Smart badedragt til svømning

Enkel og fin badedragt i sort med lyserøde og orange stjerner. En fin badedragt til piger der skal starte til svømning eller skolesvømning. Badedragten findes i str 4 -10 år.

Find badedragten her hos Watery

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se også vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.