Champion badedragt til unge

champignon badedragt grøn champignon badetøj teen gul sortsbadedragt 16 år
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En klassisk Champion badedragt til unge

En Champion badedragt til unge står højt på mange sporty og vandglade pigers, ønskeliste. Det er naturligvis fordi en Champion badedragt både er klassisk og meget moderne.

Champion badedragt til unge

Her på redaktionen er vi kæmpe Champion fans. Derfor har vi selvfølgelig samlet de mest populære Champion badedragter til unge. De findes alle i strørrelser fra 14 år og opefter.

 

vaskeguide badetøj 3 råd til vask af badetøj

Champion badedragter til de mest trendy

Champion Fashion Badedragt - Sort/Gul/Hvid
Champion Fashion Badedragt - Sort/Gul/Hvid

sort og gul Champion badedragt

Flot Champion Fashion badedragt i sort med en bred, gul stribe og smalle, hvide striber ned ad fronten, samt Champion logoet i hvid og rød fortil. Kanterne er gule.  

Champion Fashion badedragten har brede skulderstropper og er delvist åben bagpå. Benåbningerne har en høj udskæring, og alle kanterne er elastiske. Indvendigt er der et blødt for. 

Finds i størrelser fra 14 år til 20 år.

Find badedragten her hos Kids-World

hvid champion badedragt “teen”

Flot Champion Fashion badedragt i hvid med en bred, rød stribe og smalle, navy striber ned ad fronten, samt Champion logoet i navy og rød fortil. Kanterne er navy.  

Champion Fashion badedragten har brede skulderstropper og er delvist åben bagpå. Benåbningerne har en høj udskæring, og alle kanterne er elastiske. Indvendigt er der et blødt for. 

Findes i størrelser fra 14 til 20 år.

Find badedragten her hos Kids-World

Champion Fashion Badedragt - Rød/Hvid/Navy
Champion Fashion Badedragt - Grøn m. Logo

GRØN Champion badedragt

Sød Champion Fashion badedragt i grøn med Champion logoet fortil i hvid og rød.

Champion Fashion badedragten har brede skulderstropper og er delvist åben bagpå. Benåbningerne har en høj udskæring, og alle kanterne er elastiske. Indvendigt er der et blødt for. Kun for 14-20 årige.

Find badedragten her hos Kids-World

Sort Champion badedragt

Skøn Speedo badedragt i sort med print på fronten af Mickey Mouse. Badedragten findes i størrelser fra 6 år til 14 år.

Speedo badedragten har brede skulderstropper, som mødes på ryggen i en flot bryderryg og skaber et stort hul, som giver stor bevægelsesfrihed. Badedragten har gode elastikkanter omkring alle åbninger, så den sidder godt og bliver hvor den skal.

Badedragten har et UV-filter på 50+, så badedragten beskytter godt mod solens skadelige UV-stråler. Badedragten er lavet af creora highclo elastan, som er mere resistent over for klor end almindelig elastan, og derfor holder badedragten formen bedre.

Find badedragten her hos Kids-World

Champion Fashion Badedragt - Sort m. Logo
Champion Fashion Badedragt - Rosa m. Logo

pink champion badedragt til unge

Sød Champion Fashion badedragt i rosa med Champion logoet fortil i hvid og sort.

Champion Fashion badedragten har brede skulderstropper og er delvist åben bagpå. Benåbningerne har en høj udskæring, og alle kanterne er elastiske. Indvendigt er der et blødt for. Kun for 14-20 årige

Find badedragten her hos Kids-World

 

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme. TIl mænd, kvinder, piger, drenge og til familiens yngste.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.