Feminin badedragt fra Goddiva

goddiva badedragt feminin badedragt tilbud rosa badedragt med v-udskæring sort badedragt med bælte
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Vi har kåret mærket Goddiva til det klart mest feminine badedragtsmærke og det er fordi Goddiva både forstår at skabe feminine, lækre og moderne badedragter. Goddiva er gode til at skabe badedragter med en feminint snit, der skaber fokus på den feminine kvindekrop. I klæd dig en Goddiva badedragt og slå håret ud – du føler dig som en guddinde med det samme!

Feminin badedragt

Feminin badedragt fra Goddiva

En feminin badedragt, kræver et feminin design. Goddiva er et engelsk mærke, der forstår at leverer feminint design med wow faktor, til overkommelige priser. 

Badedragterne feminine udtryk kommer frem, ved hjælp af feminine farver og prints, bindebånd, moderne snit, der hylder kvindekroppen. 

Fans af Goddivas badedragter udtrykker at de ikke kunne se sig selv i en almindelig badedragt, men Goddivas feminine udtryk, gør at badedragten vælges, frem for en bikini. 

Her på badeklar.dk redaktionen er vi vilde med Goddivas badedragter, som fås i størrelserne XS-L

 

Her ses goddivas bud på en højhalset badedragt, en vinrød badedragt med bælte og halterneck badedragt med dyv v-udskæring

 

goddiva badedragt feminin badedragt badetøj vinrød badedragt med bindebånd badeklar sexet badedragt

GODDIVA BADEDRAGT I VINRØD

Skøn feminin badedragt i vinrød fra vores favorit: Goddiva. Kvaliteten er høj og modellen er en “Multi Tie”. Den dybe V udskæring og lange remme, gør at der er mange muligheder for at sætte badedragten, efter humøret i dag. Brug den som på billedet som badedragt med bælte, eller som en one-shoulder.

Goddiva badedragt med bælte findes i XS-XL

Find Goddiva badedragt hos Bubbleroom

FEMININ GODDIVA BADEDRAGT

Skøn feminin badedragt i blomstret print fra vores favorit: Goddiva. Kvaliteten er høj og modellen er en “Multi Tie”. Den dybe V udskæring og lange remme, gør at der er mange muligheder for at sætte badedragten, efter humøret i dag. 

Goddiva badedragt med bælte findes i XS-L

Find Goddiva badedragt hos Bubbleroom

goddiva badedragt feminin badedragt badetøj blomstret badedragt med bindebånd badeklar sexet badedragt
goddiva badedragt feminin badedragt badetøj marineblå badedragt med bindebånd badeklar sexet badedragt

GODDIVA BADEDRAGT MULTI TIE

Skøn feminin badedragt i marineblå fra vores favorit: Goddiva. Kvaliteten er høj og modellen er en “Multi Tie”. Den dybe V udskæring og lange remme, gør at der er mange muligheder for at sætte badedragten, efter humøret i dag. Brug den som på billedet som badedragt med bælte, eller som en one-shoulder, eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser.

Goddiva badedragt med bælte findes i XS-XL

Find Goddiva badedragt hos Bubbleroom

SORT GODDIVA BADEDRAGT

Skøn feminin badedragt i sort fra vores favorit: Goddiva. Kvaliteten er høj og modellen er en “Multi Tie”. Den dybe V udskæring og lange remme, gør at der er mange muligheder for at sætte badedragten, efter humøret i dag. 

Goddiva badedragt med bælte findes i XS-XL

Find Goddiva badedragt hos Bubbleroom

FEMININ GODDIVA BADEDRAGT

Skøn feminin badedragt i olivengrøn fra vores favorit: Goddiva. Kvaliteten er høj og modellen er en “Multi Tie”. Den dybe V udskæring og lange remme, gør at der er mange muligheder for at sætte badedragten, efter humøret i dag. 

Goddiva badedragt med bælte findes i XS-L

Find Goddiva badedragt hos Bubbleroom

her findes alle goddiva badedragter

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.Til mønd, kvinder, piger, drenge og til familiens yngste.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.