Feminin badedragt fra Goddiva

goddiva badedragt feminin badedragt tilbud rosa badedragt med v-udskæring sort badedragt med bælte

Vi har kåret mærket Goddiva til det klart mest feminine badedragtsmærke og det er fordi Goddiva både forstår at skabe feminine, lækre og moderne badedragter. Goddiva er gode til at skabe badedragter med en feminint snit, der skaber fokus på den feminine kvindekrop. I klæd dig en Goddiva badedragt og slå håret ud – du føler dig som en guddinde med det samme!

Feminin badedragt

Feminin badedragt fra Goddiva

En feminin badedragt, kræver et feminin design. Goddiva er et engelsk mærke, der forstår at leverer feminint design med wow faktor, til overkommelige priser. 

Badedragterne feminine udtryk kommer frem, ved hjælp af feminine farver og prints, bindebånd, moderne snit, der hylder kvindekroppen. 

Fans af Goddivas badedragter udtrykker at de ikke kunne se sig selv i en almindelig badedragt, men Goddivas feminine udtryk, gør at badedragten vælges, frem for en bikini. 

Her på badeklar.dk redaktionen er vi vilde med Goddivas badedragter, som fås i størrelserne XS-L

 

Her ses goddivas bud på en højhalset badedragt, en vinrød badedragt med bælte og halterneck badedragt med dyv v-udskæring

 

 

Goddiva støvet rosa badedragt med bindebånd, sort badedragt fra goddiva og den populære feminine badedragt med blomsterprint.

her findes alle goddiva badedragter

goddiva bikinier

alternativer til goddiva

Tilbud
Tilbud
Tilbud
349,00 DKK 315,00 DKK
Tilbud
349,00 DKK 315,00 DKK
Tilbud
329,00 DKK 295,00 DKK

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se også vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.