Gurli Gris badetøj

gurli gris badedragt til piger gurli gris badetøj
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har I en Gurli Gris fan derhjemme? Eller måske en Gustav fan? Så er det oplagt med Gurli Gris badetøj til turen til stranden eller badeferien. Gurli og Gustav badetøj er primært et hit blandt de mindste børn.

Gurli Gris er en af de første figurer som de mindste i familien, finder interesse i – og det skyldes dels det lave tempo i historierne og at der er meget i historierne, som børnene kan genkende – som børnehave og familieliv. Er du som forælder indlagt til at se Gurli, tit og ofte, så ved du at Gurli Gris historierne også har massere af engelsk humor som vi voksne, kan smile af.

Tilbage til emnet: Gurli Gris badetøj! Gurli Gris badetøj er både for drenge og piger, men udvalget er størst til piger i alderen 2-6 år. Gurli Gris badedragt til små piger eller seje Gurli Gris badeshort til seje drenge med hang til Gurli, Gustav og dinoer.

BUD PÅ GURLI GRIS BADETØJ

gurli gris badedragt pink badedragt 3 år gurli gris badetøj barn
Gurli Gris badedragt 

En super fin pink badedragt med motiv, der forestiller Gurli Gris. Badedragten har en god pasform, behagelige skulderstropper og smukke detaljer med flæser og et lille skørt. Passer perfekt til både stranden og svømmehallen!

Gurli Gris badedragten findes i størrelse 1-8 år.

Find badedragten hos Kids-World->

sort gurli gris badedragt til piger
Gurli Gris badedragt 

En super fin sort badedragt med motiv, der forestiller Gurli Gris. Badedragten har en god pasform, behagelige skulderstropper og smukke detaljer med flæser og et lille skørt. Passer perfekt til både stranden og svømmehallen!

Gurli Gris badedragten findes i størrelse 1 år.

Find badedragten hos Kids-World->

eller

Find badedragten hos Smartkidz->

sort gurli gris badedragt til piger
sort Gurli Gris badedragt med blomster

Mega fin badedragt fra Name It med Gurli Gris print og små flæser. Lavet af super blødt og behageligt stof som tørrer lynhurtigt! Passer perfekt til både stranden og svømmehallen!

Gurli Gris badedragten findes i størrelse 1 år.

Find badedragten hos Smartkidz->

mere inspiration

Badeklar.dk