Konkurrence badedragt til piger

konkurrence badedragt til piger konkurrencedragt svømning pige badedragt med ben til konkurrence pige speedo badedragt til konkurrence
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en datter der jagter en ny personlig rekord? Vi har fundet de bedste og sejeste – se mulighederne for konkurrence badedragt til piger

Konkurrence badedragt

En konkurrence badedragt til se sejeste svømmepiger

En sporty konkurrence badedragt kaldes også en stævnebadedragt. Navnet siger sig selv. Dette er IKKE badedragten til pigen der netop er startet til svømning. Dette er badedragten til den erfarne svømmer, der svømmer til konkurrencer på højere niveau. 

Konkurrencebadedragt til pige skal passe i størrelsen og til niveauet. De viste modeller fås i størrelser fra 6 år, men vi oplever at efterspørgslen er størst fra størrelse 10 og og opefter. 

Har du en pige der ønsker sig en konkurrencebadedragt, men som ikke konkurrerer til stævner? Så overvej en sporty badedragt med ben i stedet for. 

Badedragter med ben minder lidt om en konkurrendebadedragt, i kraft af benene og at de fleste modeller også har en bryderryg, med plads til de store armtag. 

 

 

se også badedragt med ben til piger
arena konkurrence badedragt til barn mørkeblå srena st junior konkurrencedragt

Arena ST Junior 2.0 Limited

Findes i blå og sort i størrelser fra 6 år

Find dem her hos Watery

 

 

arena ST junior stævnedragt mørkeblå rød konkurrencebadedragt 12 år

Arena ST Junior 2.0 Limited

Godkendt af Fina til at blive svømmet i til alle danske og internationale svømmestævner.

Find den her hos Watery

 

 

ensfarvet konkurrencebadedragt blå stævnedragt til piger badedragt til konkurrence 12 år arena

Arena ST Junior 2.0 

Godkendt af Fina til at blive svømmet i til alle danske og internationale svømmestævner.

Find den her hos Watery

 

 

badedragt til konkurrencesvømning badedragt eliteplan stævne badedragt arena tilbud lysgrøn konkurrencebadedragt 12 år udsalg

Arena ST Junior 2.0 

Godkendt af Fina til at blive svømmet i til alle danske og internationale svømmestævner.

Find den her hos Watery

 

 

se endnu flere konkurrence badedragter her

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.