Idéen til Badeklar.dk

Idéen til denne side opstod efter et indkøb af en sørgelig badedragt, efter en skrækkelig oplevelse i prøverummet. Badedragten kostede alt for mange penge i butikken, men fristelsen var for stor og tilbudsskiltene fik pungen op af lommen og badedragten, i indkøbspose. Det viste sig at mulighederne for en badedragt der passer kropstype, er langt større på nettet, end mulighederne i en fysisk butik. Og med den rette vejledning, havde valget af model også været et helt andet.

At finde det helt rigtige badetøj på nettet, kræver dog lidt (for udvalget er enormt og priserne er meget forskellige). Derfor har vi samlet det største udvalg og de bedste modeller, her på badeklar.dk. Udvalget er samlet fra danske og europæiske leverandører og krydret med vejledning, tips og tricks.

På den måde får du overblik over mulighderne for nyt badetøj, uanset om det er badeshorts, badebukser, bikini, badedragt eller tankini. Vi oplyser dig om priser og hvor de forhandles og vejleder dig gerne til valg af badetøj.

Se vores menu igennem og lad dig inspirere til dit næste badetøj.

badeklar badetøj efter kropsform badetøj efter kropstype

Badetøj på badeklar.dk

Vi sælger ikke badetøj, men henviser blot til webshops eller forhandlere, der har de viste modeller til salg.

Under hvert badetøj, kan du se hvor badetøjet forhandles. Du skal kikke videre på linket til forhandleren for at se om badetøjet er hjemme i den størrelse du leder efter.

Siden indeholder affiliate links, der giver os kommission, hvis du køber dit badetøj hos en af forhandlerne. Omvendt betaler du ikke ekstra for at have fundet dit badetøj gennem siden her.

Se mere om brug af badeklar.dk her.