Petit by Sofie Schnoor badedragt til børn

badedragt skolesvømning badedragt sart rosa badedragt petit by sofie schnoor til piger
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Smart badedragt i dansk design

En petit by Sofie Schnoor badedragt er en enkelt badedragt med fine detaljer og i de dæmpde farver, som vi kender Sofie Schnoor for. 

Årets kollektion af badedragter fra petit by Sofie Schnoor byder på ensfarvet klassiske badedragter i sort og sart rosa. Hertil kommer en fin leopardfint badedragt i neutral farve.

Petit by Sofie Schnoor   

Det danske mærke Petit by Sofie Schnoor blev første gang lanceret tilbage i 2007, og har siden da været et meget populær mærke i Danmark. 

Børnelinjen er lige som voksenkollektionerne holdt i afdæmpede nordiske farver. Stilen er enkel og afdæmpet, men der er også både søde og seje prints og nitter og fine detaljer med pailletter og flæser, der giver et mere råt og cool udtryk.

vaskeguide badetøj 3 råd til vask af badetøj

Petit by sofie schnoor badedragter

petit by sofie schnoor badedragt sort badedragt til piger tilbud

Sort sofie schnoor badedragt med logo

Smuk Petit by Sofie Schnoor badedragt i sort med et print på fronten af en bi, tre vandrette stiber og “Sofie Schnoor” i kobber. Badedragtens stropper er beige med smalle striber af rosa og guldglimmer.

Petit by Sofie Schnoor badedragten har brede skulderstropper, som krydses på ryggen. I benåbningerne er der elastik, så badedragten bliver siddende, hvor den skal. Badedragten har et praktisk UV filter på 50+, som er den allerhøjeste beskyttelse, så barnet er godt beskyttet mod solens skadelige UV-stråler.

Badedragten er oplagt både til ferie og skolens svømmetræning i svømmehallen. Fås i størrelser fra 6 år til 14 år.

Find badedragten her hos Kids-World

petit by sofie schnoor badedragt leopardprint badedragt til piger

Helt sort speedoleopard print badedragt

Glid gennem vandet i denne fine petit by Sofie Schnoor badedragt fra den seneste kollektion af badedragter, 

Fin Petit by Sofie Schnoor badedragt i rosa med et allover-print af leopardprikker i sort og guld. Petit by Sofie Schnoor badedragten har brede skulderstropper med en fin flæse på, som mødes på ryggen. Badedragten har en smal elastikkant i benåbningerne, så badedragten bliver siddende, hvor den skal.

Badedragten har et praktisk UV filter på 50+, som er den allerhøjeste beskyttelse, så barnet er godt beskyttet mod solens skadelige UV-stråler.

Find badedragten her hos Kids-World

sofie schnoor badedragt i pink badedragt til piger

Smart badedragt til svømning

Smuk Petit by Sofie Schnoor badedragt i mørk rosa med et print på fronten af en bi, tre vandrette stiber og “Sofie Schnoor” i kobber. Badedragtens stropper er beige med smalle striber af rosa og guldglimmer.

Petit by Sofie Schnoor badedragten har brede skulderstropper, som krydses på ryggen. I benåbningerne er der elastik, så badedragten bliver siddende, hvor den skal.

Badedragten har et praktisk UV filter på 50+, som er den allerhøjeste beskyttelse, så barnet er godt beskyttet mod solens skadelige UV-stråler.

Find badedragten her hos Kids-World

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se også vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.