Rashguard til kvinder

rashguard til kvinder langærmet rashguard dame rashguard svømmetrøje langærmet tankini

Overvejer du at købe en rashguard? Her får du en omfattende guide til rashguard og bud på rashguard til kvinder. Vi forklarer hvad en rashguard er og hvad en rashguard bruges til. 

Hvad er en rashguard?

En rashguard er en top eller en t-shirt i spandex, polyester eller nylon. Ordene “rash guard” betyder at trøjen beskytter mod udslæt og irriteret hud. En surfer vil sige at en rashguard er uundværlig, med mindre vandet er koldt og det er bedre med en våddragt. 

En rashguard beskytter mod friktion mod huden (ofte ved sportudøvelse) og mod solens stråler. En rashguard beskytter mod solens farlige stråler da den er UV modstandsdygtig (UPF 50+). Endnu en grund til at en surfer aldring ville surfe unden minimum en rashguard.

En rashguard er altså perfekt til sport – særligt vandsport og så er den oplagt til at passe på kroppen i solen. Herhjemme bruges en rashguard til at roning, under våddragten, til SUP standup paddle, på stranden og når turen går til Aquapark/badeland. 

Løssiden rash guard eller stram rashguard?

Der findes bådee løse rashguards og stramme rashguards. Dertil kommer at de findes både med korte ærmer og uden ærmer. De løse rashguard er som en t-shirt i spandex, nylon eller polyester. Altså ligesom enhver anden sportsbluse.I det våde element, kan vi kun anbefale de stramme udgaver af en rashguard og det er fordi den klistrer til kroppen, som badetøj og den stramme model, siddere naturligt på kroppen, både i våd og tør udgave. 

En rashguard som alternativ til en tankini?

Det kort svar er JA. En rashguard kan nemt bruges som alternativ til en tankini. En rashguard kan betragtes som en tankini med ærmer. Eller badetøj med ærmer. I vores del af verden har vi fået mere og mere fokus på solens farlige stråler og hvad de gør ved vores krop og hud. Der er solbeskyttelse som soldragter, soltrøjer og rashguards også blevet mere og mere polulære, ligesom badedragter med lange ærmer er blevet det. Brug en rashguard som alternativ tankini overdel og sæt et par bikinitrusser til.

Rashguard til kvinder

Nedenfor har vi samlet et udpluk af rashguard til kvinder, både med korte ærmer og lange ærmer. 

rashguard til kvinder tankini med lange ærmer badetøj med ærmer madetøj med lange ærmer bikini med lange ærmer rashgaurd dame rash guard til kvinder
  1. Ion Rashguard i blå og sort. Find den her
  2. Fourth Element Rashguard. Find den her
  3. Neopren Rip Curl rashguard med lynlås. Find den her 
kortærmet rashguard sort rashguard kortærmet tankini rashguard med korte ærmer sort rashguard hurley rashguard
  1. Ion Lizz rashguard i SpanFlex. Find den her
  2. Hurley rashguard med korte ærmer. Find den her
  3. Sort og feminin rashguard i sort med lange ærmer fra Roxy. Find den her

Endnu flere rash guards til kvinder findes her

Hos Aquashoppen

 

LÆS OGSÅ: Våddragt til til kvinder

 

Mere inspiration

badeklar.dk

BADEKLAR.DK kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode, vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt. Alt sammen samlet ét sted og krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj. Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj. Se vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme. Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.