Soldragt til børn

soldragt til børn heldragt til børn bade heldragt våddragt til børn soldragt petit crabe soldragt heldragt badetøj

Doldragt til børn er ideelt badetøj til familiens yngste, når turen går til stranden eller måske en ferie sydpå. Soldragten kan også bruges til bare at rende og lege i haven derhjemme.

En soldragt til børn er også kendt som en soltøj, eller en heldragt. Udover at soldragten jo er en heldragt og en badedragt, så har soldragten den helt geniale funktion, at den har UPF 50+ beskyttelse mod solens farlige stråler. Soldragten er UV badetøj også kaldet uv tøj. Den beskytter huden mod solens skarpe stråler, og der behøver derfor udelukkende at bøvles med solcreme, på de steder, hvor den smarte soldragt ikke dækker. Her på siden finder du super smarte og innovative soldragter til baby og større børn, alle de kendte brands – eksempelvis Petit Crabe, Wheat, Kongens Sløjd, Splash About, Småfolk og mange, mange flere.

Soldragt med lange ærmer

Soldragt til børn findes både med kort ben og lange ben. Og det samme gælder ærmerne. Soldragt med lange ærmer eller soldragt med korte ærmer. Soldragterne minder lidt om våddragter, men soldragterne sidder mere løst og er derfor rigtig behagelige at lege i. Soldragten er oplagt til i sandet og i solen, uden at risikere solens stråler.

 

 

bud på soldragt til børn

flere soldragter til børn

Mere inspiration

badeklar.dk

BADEKLAR.DK kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode, vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt. Alt sammen samlet ét sted og krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj. Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj. Se vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme. Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.