Soldragt til børn

soldragt til børn heldragt til børn bade heldragt våddragt til børn soldragt petit crabe soldragt heldragt badetøj
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

UV dragt - soldragt til børn

En UV dragt til børn, også kendt som soldragt til børn, er ideelt badetøj til familiens yngste. Særligt når turen går til stranden eller måske en ferie sydpå. Soldragten kan også bruges til bare at rende og lege i haven derhjemme. En soldragt til børn er også kendt som en soltøj, eller en heldragt med UV filter. Udover at soldragten jo er en heldragt og en badedragt, så har soldragten den helt geniale funktion, at den har UPF 50+ beskyttelse mod solens farlige stråler. Soldragten er UV badetøj også kaldet UV tøj. Den beskytter huden mod solens skarpe stråler, og der behøver derfor udelukkende at bøvles med solcreme, på de steder, hvor den smarte soldragt ikke dækker. Her på siden finder du super smarte og innovative soldragter til baby og større børn, alle de kendte brands – eksempelvis Petit Crabe, Wheat, Kongens Sløjd, Splash About, Småfolk og mange, mange flere.

Soldragt / UV dragt med lange ærmer

Soldragt til børn findes både med kort ben og lange ben. Og det samme gælder ærmerne. Soldragt med lange ærmer eller soldragt med korte ærmer. Soldragterne minder lidt om våddragter, men soldragterne sidder mere løst og er derfor rigtig behagelige at lege i. Soldragten er oplagt til i sandet og i solen, uden at risikere solens stråler.

uv dragt til børn uv dragt dreng soldragt til dreng uv dragt petit crabe badedragt til drenge heldragt til drenge badetøj med striber
SOLDRAGT fra Petit Crabe

Petit Crabe økotex kortærmet UV soldragt med YKK lynlås forrest. Dragten er hvid med navyblå striber. En smart maritim soldragt!

Beskytter med UPF 50+, dvs. 98% beskyttelse mod solens stråler – både våd og tør.

Soldragten fra Petit Crabe er i luksus italiensk økotex kvalitet. Den er åndbar og hurtigtørrende. Få i størrelser 0-4 år. 

Find den maritime soldragt til drenge hos Faktorfobi

UV dragt / SOLDRAGT fra Petit Crabe

Petit Crabe økotex kortærmet UV soldragt med YKK lynlås forrest. Dragten er sart yserød med et fint kirsebær på ryggen. 

Beskytter med UPF 50+, dvs. 98% beskyttelse mod solens stråler – både våd og tør.

Petit Crabe er et dansk mærke der laver førsteklasses badetøj, Dragten er hurtigttørrende af lækkert italiensk Øko-tex stof. Den er åndbar og hurtigtørrende. Fås i størrelser 0-8 år. 

Find UV dragten fra Petit Crabe hos Faktorfobi

lilla soldragt uv dragt til piger krabbe heldragt badedragt
LILLA KRABBE UV DRAGT fra Petit Crabe

Petit Crabe økotex kortærmet UV soldragt med YKK lynlås forrest. Dragten er lilla med en dristig krabbe applikation på ryggen. 

Beskytter med UPF 50+, dvs. 98% beskyttelse mod solens stråler – både våd og tør.

Soldragten fra Petit Crabe er i luksus italiensk økotex kvalitet. Den er åndbar og hurtigtørrende. Få i størrelser 0-8 år. 

Find den smarte soldragt til piger hos Faktorfobi

UV HELdragt fra Petit Crabe

Petit Crabe økotex UV soldragt med lange ærmer og med ben. Dragten er marineblå med hvid YKK lynlås forrest. 

Beskytter med UPF 50+, dvs. 98% beskyttelse mod solens stråler – både våd og tør.

Petit Crabe er et dansk mærke der laver førsteklasses badetøj, Dragten er hurtigttørrende af lækkert italiensk Øko-tex stof. Den er åndbar og hurtigtørrende. Fås i størrelser 0-6 år. 

Find UV dragten fra Petit Crabe hos Faktorfobi

uv dragt til børn soldragt til børn marineblå soldragt dreng heldragt badetøj til dreng petit crabe soldragt til børn
rød soldragt rød uv heldragt med lange ærmer rød heldragt soldragt til pige uvdragt barn
RØD UV SOLDRAGT fra Petit Crabe

Petit Crabe økotex UV soldragt med lange ørmer og ben. Soldragtenhar et motiv af en tukan på ryggen og har en solid YKK lynlås forrest. Dragten er flot rød og behagelig at have på.

Beskytter med UPF 50+, dvs. 98% beskyttelse mod solens stråler – både våd og tør.

Soldragten fra Petit Crabe er i luksus italiensk økotex kvalitet. Den er åndbar og hurtigtørrende. Få i størrelser 0-6 år. 

Find den smarte soldragt til piger hos Faktorfobi

UV SOLDRAGT fra LIEWOOD

Flot Liewood hel-badedragt. En flot UV heldragt i rigtig fint design. Liewood soldragt med korte ærmer og ben der er lavet i et lækkert, elastisk materiale. Badeheldragten lynes op fortil med gennemgående lynlås, nemmere bliver det ikke!. UV soldragt fra Liewood har beskyttende UV filter på 50+ (98% beskyttelse), så junior er godt beskyttet med solens farlige UV-stråler. 

Dragten fås i størrelserne 1-5 år.

Find UV dragten fra Liewood hos Kids-World

liewood heldragt uv dragt blå soldragt til dreng solbadedragt til drenge
hummel soldragt til børn hummel uv dragt pige helbadedragt badedragt med ben til børn
SOLDRAGT fra HUMMEL

Flot Hummel hel-badedragt. Hummel badedragt med ben og korte ærmer i bordeaux med en hvid lynlås foran. Der findes et mindre Hummel logo foran og eet stort “rygmærke” bagtil. 

Hummel badeheldragten har korte ærmer og ben, og den åbnes fortil med en lynlås. Det er nemt og smart. Helbadedragten har et effektivt UV filter på 50+,(98% beskyttelse). Det er den højeste beskyttelse der findes i badetøj. 

Dragten fås i størrelserne 9 mdr – 4 år.

Find UV dragten fra Hummel hos Kids-World

UV DRAGT fra HUMMEL

Flot Hummel hel-badedragt. Hummel badedragt med ben og korte ærmer i strandtema print på blå baggrund. Dragten har en orange skrå lynlås foran. Der findes et mindre Hummel logo foran og Hummel “pile” på ærmerne.

Hummel badeheldragten har korte ærmer og ben, og den åbnes fortil med en lynlås. Det er nemt og smart. Helbadedragten har et effektivt UV filter på 50+,(98% beskyttelse). Det er den højeste beskyttelse der findes i badetøj. 

Dragten fås i størrelserne 9 mdr – 4 år.

Find UV dragten fra Hummel hos Kids-World

hummel helbadedragt strand badedragt til børn uv soldragt heldragt med uv filter til børn
UV DRAGT FRA MOLO

Frisk og sommerlig Molo UV dragt. Badeheldragten fra Molo har korte ærmer og ben samt en rundskåret halsåbning med en smal kant. UV soldragten er fremstillet i et strækbart materiale, og den åbnes på fronten med en lynlås med hagebeskytter og indvendig vindstolpe (så lynlås ikke er i direkte kontakt med huden).

Molo badeheldragten har korte ærmer og ben, og den åbnes fortil med en lynlås. Det er nemt og smart. Helbadedragten har et effektivt UV filter på 50+,(98% beskyttelse). Det er den højeste beskyttelse der findes i badetøj. 

Dragten fås i størrelserne 9 mdr – 6 år.

Find UV dragten fra Molo hos Kids-World

UV SOLDRAGT fra Soft Gallery

Flot og skøn Sift Gallery hel-badedragt med lille halskrave. UV badedragt med ben og korte ærmer i fiske tema print på grøn baggrund. 

Soft Gallery badeheldragten har korte ærmer og ben, og den åbnes bagtil med en lynlås. Det er nemt og smart. Helbadedragten har et effektivt UV filter på 50+,(98% beskyttelse). Det er den højeste beskyttelse der findes i badetøj. 

Dragten fås i størrelserne 1 – 6 år.

Find UV dragten fra Soft Gallery hos Kids-World

UV dragt soft gallery soldragt til børn soldragt med korte ærmer soldragt med høj hals
heldragt til børn soldragt til børn uv dragt petroleumsblå ugleprint soft gallery helbadedragt
UV SOLDRAGT fra Soft Gallery

Flot og skøn Soft Gallery hel-badedragt med lille halskrave. UV badedragt med ben og korte ærmer i ugle print på petroleumsblå baggrund. 

Soft Gallery badeheldragten har korte ærmer og ben. Soldragten åbnes bagtil med en lynlås. Det er nemt og smart. Helbadedragten har et effektivt UV filter på 50+,(98% beskyttelse). Det er den højeste beskyttelse der findes i badetøj. 

Dragten fås i størrelserne 1 – 8 år.

Find UV dragten fra Soft Gallery hos Kids-World

> find endnu flere soldragter hos faktorfobi > FIND FLERE HELDRAGTER MED LANGE ÆRMER HOS FAKTORFOBI > FIND ET STORT UDVALG AF UV SOLDRAGTER TIL BABY OG BØRN HOS KIDS-WORLD

MERE INSPIRATION

badeklar.dk

Badeklar.dk kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme – uanset om det gælder badetøj til baby, til børn, til gravide, til plus size, til mænd eller kvinder.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.