Sort badedragt til børn

sort badedragt børn adidas badedragt børn sort molo badedragt børn speedo badedragt barn adidas badedragt barn hummel badedragt børn sort badedragt dkny børn badedragt sort calvin klein sort badedragt Karl Lagerfeld
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En klassisk sort badedragt til børn

En sort badedragt til børn står højt på mange sporty og vandglade pigers, ønskeliste. Det er naturligvis fordi en sort badedragt både er klassisk og smart. Mange piger når tidligt en alder hvor de fravælger spraglede design og print med figurer, glimmer og pynt. 

Pigerne ønsker at skifte Frost skoletasken ud med en ensfarvet og det samme gælder tøjet, badetøjet, sengetøjet osv. Et skridt ind i pre-teen alderen. Sammen med det enkelte design, følger gerne en fascination for kendte mærker og specielle designs eller designere. 

Sort badedragt til børn i et bestemt mærke

En klassisk sort badedragt til børn,skal ofte være af et bestemt mærke. Det kan være at hun ønsker sig en sort Diesel badedragt, en sort Calvin Klein badedragt eller måske en sort Adidas badedragt. 

Her på redaktionen har vi samlet de mest populære kendte og ukendte mærker, når det kommer til en sort badedragt til børn. 

 

vaskeguide badetøj 3 råd til vask af badetøj

Sort badedragt til piger

speedo badedragt 10 år badedragt med ben til piger sort badedragt til barn 12 år sort badedragt til piger skolesvømning badedragt

Sort Speedo badedragt med ben

Denne Endurance+ badedragt fra Speedo er en badedragt til de piger, som gerne vil gøre lidt mere ud af deres svømning. Denne dragt er nemlig skabt, til at forbedre ens glidning i vandet, samtidig med at den sidder komfortabelt på kroppen. Brandet Speedo er et anerkendt mærke, som er kendt for deres hurtigere badetøj, som lader dig glæde nemt igennem vandet, og denne badedragt er endnu en god badedragt fra dem. 

Dragten kommer i en sort farve med et hvidt Speedo logo lige under halskraven. Denne badedragt er med ben, som slutter midt på låret, dette er gjort med fokus på fremdrift i vandet og komfort for brugeren, desuden er dragten med åben ryg.

Finds i størrelser fra 6 år til 16 år.

Find badedragten her hos Kids-World

Find badedragten her hos Watery

sort badedragt mickey mouse disney badedragt i sort

Mickey Mouse badedragt fra Speedo

Skøn Speedo badedragt i sort med print på fronten af Mickey Mouse. Badedragten findes i størrelser fra 6 år til 14 år.

Speedo badedragten har brede skulderstropper, som mødes på ryggen i en flot bryderryg og skaber et stort hul, som giver stor bevægelsesfrihed. Badedragten har gode elastikkanter omkring alle åbninger, så den sidder godt og bliver hvor den skal.

Badedragten har et UV-filter på 50+, så badedragten beskytter godt mod solens skadelige UV-stråler. Badedragten er lavet af creora highclo elastan, som er mere resistent over for klor end almindelig elastan, og derfor holder badedragten formen bedre.

Find badedragten her hos Kids-World

Find badedragten her hos Watery

sort adidas badedragt til børn adidas badedragt til piger adidas badedragt til piger str 12 år

sort adidas badedragt

Smart adidas Performance badedragt i sort med et hvidt adidas Performance-logo på venstre bryst. Badedragten findes i størrelser fra 2 år til 15 år.

adidas Performance badedragten har brede stropper, der mødes på ryggen og danner en flot krydsryg. På ryggen er der også et hul, som giver bevægelsesfrihed.

Badedragten egner sig perfekt til svømmetræningen, da den er af et ‘infinitex fitness’-stof, som sikrer en behagelig pasform. Stoffet besidder også Lycra Xtra Life, som gør dragten mindre modtagelig over for klor.

Find badedragten her hos Kids-World

Molo Neve Badedragt Very Black 98 cm (2-3 år)

sort badedragt med guld detaljer fra molo

Flot Molo badedragt i sort med en ruflet struktur og guldglimmer. Stropperne er sorte med smalle striber i rosa og guld.

Molo badedragten har brede elastikstropper, som krydser på ryggen. Bagpå skærer badedragten nederst på ryggen.

Badedragten har et praktisk UV filter på 50+, som er den allerhøjeste beskyttelse, så barnet er godt beskyttet mod solens skadelige UV-stråler. Findes i størrelser fra 3 til 16 år.

Find badedragten her hos Kids-World

 

dkny sort badedragt til piger sort badedragt med hvide detaljer dkny sort badedragt

DKNY badedragt i sort

Smart DKNY badedragt i sort med et hvidt logo print på fronten. Badedragten findes i størrelse 6-16 år.

DKNY badedragten har brede skulderstropper og en dyb ryg. Badedragten har hvide elastikkanter omkring alle åbninger, så den sidder godt og bliver hvor den skal.

Find badedragten her hos Kids-World

Karl Lagerfeld Badedragt - Sort m. Kat

Karl Lagerfeld badedragt “Kat badedragt”

Skal din datter i svømmehallen i en Karl Lagerfeld badedragt? Sød Karl Lagerfeld badedragt i sort med et hvidt print fortil, der ligner en kats næse og knurhår.

Karl Lagerfeld badedragten har smalle skulderstropper med fine flæser. Badedragten skærer lige over nederst på ryggen, hvor mærket er printet i hvid “Karl Lagerfeld. Findes i størrelser fra 6 år til 16 år.

Find badedragten her hos Kids-World

Moncler Badedragt - Sort

moncler badedragt

Flot luksus Moncler badedragt i sort. Rundt om livet er der striber i hvid og sort med et gummi-print af navnet Moncler i venstre side.

Moncler badedragten har brede stropper og en flot bryderryg. På ryggen er der også et hul, som giver bevægelsesfrihed. Der er indvendige elastikkanter omkring alle åbninger, så dragten bliver siddende, hvor den skal, og hele badedragten er med sort for på indersiden.

Find badedragten her hos Kids-World

Stella McCartney Kids Badedragt m. Lynlås - UV50+ - Sort m. Logo

stella block badedragt

Sporty Stella McCartney Kids badedragt i sort med detaljer i lavendel, rosa, blå og grøn. Ned over fronten er et logo-print med et smart retro-look.

Stella McCartney Kids badedragten har brede stropper og en flot bryderryg med lynlås, som gør det muligt at åbne dragten ned til midten af ryggen.

Badedragten har desuden et praktisk UV-filter på 50+, så barnet er godt beskyttet imod solen.

Find badedragten her hos Kids-World

Speedo Badedragt - Medalist - Sort

helt sort badedragt fra speedo

Badedragten er lavet i Speedos eget materiale “Endurance+” hvilket betyder at du får en badedragt som er resistent mod klor og er super holdbar. Derfor beholder dragten sin originale form samt farve i længere tid. Dertil er stoffet lavet således at det er hurtigttørrende, samtidig med at du beskyttes mod solen.

Dragten er designet i en sort farve med et Speedo logo placeret foran, med en medium-høj benskæring, tykke stropper og en åben ryg, sammensat giver det et feminint look men ligeledes en fleksibel pasform. Derudover er medalist designet generelt kendt for at bidrage til øget fleksibilitet omkring skuldre og arme, hvilket er optimalt under svømning. 

Find badedragten her hos Kids-World

Find badedragten her hos Watery

diesel badedragt sort til piger diesel badetøj sort

sort diesel badedragt

Smart Diesel badedragt i sort med et logo print på fronten.

Diesel badedragten har brede skulderstropper og en dyb ryg. Badedragten har elastikkanter omkring alle åbninger, så den sidder godt og bliver hvor den skal. Kun for 8-16 årige.

Find badedragten her hos Kids-World

calvin klein badedragt til piger sort badedragt til piger calvin klein badetøj 12 år

sort calvin klein badedragt

Flot Calvin Klein badedragt i sort med hvidt logo foran. Logoerne på stropperne er sølvfarvet.

Calvin Klein badedragten har brede stropper, som krydser hinanden på ryggen. Snittet går lidt ned i ryggen og bliver en dråbeform, når stropperne krydser hinanden. Badedragten har smalle kanter. 

Kun for 8-10 årige.

Find badedragten her hos Umame

Phelps Badedragt - Camilya - Sort/Neonpink

sort phelps badedragt

Flot Phelps badedragt i sort med neonpink pipings og kant fortil, og i siderne er den gråmeleret.

Phelps badedragten har smalle, justerbare sskulderstropper, som krydser op ryggen og danner et flot, flettet mønster. Badedragten har en indsyet, vatteret BH med elastikkant nederst, som løfter og giver god støtte. Badedragten skærer lige over øverst på ryggen, og benåbningerne har høje udskæringer.

Badetøjet er særligt klorresistens, og det giver en god UV-beskyttelse.

Find badedragten her hos Kids-World

petit by sofie schnoor badedragt sort badedragt til piger tilbud

sort sofie schnoor badedragt

Smuk Petit by Sofie Schnoor badedragt i sort med et print på fronten af en bi, tre vandrette stiber og “Sofie Schnoor” i kobber. Badedragtens stropper er beige med smalle striber af rosa og guldglimmer.

Petit by Sofie Schnoor badedragten har brede skulderstropper, som krydses på ryggen. I benåbningerne er der elastik, så badedragten bliver siddende, hvor den skal.

Badedragten har et praktisk UV filter på 50+, som er den allerhøjeste beskyttelse, så barnet er godt beskyttet mod solens skadelige UV-stråler. Findes i størrelser 6 år til 14 år.

Find badedragten her hos Kids-World

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme. Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.