Sort bikini til børn

sort bikini sofie sort bikini til børn sort børnebikini sort bikini til piger 8 år
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en datter der ønsker sig en sporty eller smart sort bikini til ferieoplevelser henover sommeren? Vi har fundet de bedste og sejeste – se mulighederne for en sort bikini til børn.

Sort bikini til børn

De 12 mest populære valg når det gælder en sort bikini til børn

Sort er smart! Sort slanker og sort går rigtig godt til den fine sommerkulør. Og så bliver en sort bikini ikke bleget til gennemsigtighed.

En sort bikini til børn er et populært valg, når der skal vælges bikini til familiens prinsesse. De fleste store badetøjsmærker, leverer en sort model af deres bikini til børn, med særligt er Calvin Kleins sorte bikini og dkny’s bikinimodel, meget eftertragtet. 

Er din datter til en sort bikini, så kig med her, hvor vi har samlet de 12 mest populære sorte bikinier til børn i alderen 4 – 16 år.

se også sorte badedragter til børn

 

Adidas bikini og Calvin Klein bikini i sort er klart blandt de danske pigers favoriter

 

 

Endnu en populær Calvin Klein model og den smarte DKNY bikini i sort

 

Kendte mærker som GCDS og EA7 er også populært blandt pigerne

 

Color kids modeller har rigtig god pasform, UV40+ og er blandt de 12 mest solgte sorte bikinier til børn

 

Christina rohde er ny blandt de mest populære bikinier til børn

bud på sorte bikinier til piger

[ux_products style=”push” col_spacing=”normal” slider_nav_style=”circle” ids=”2584,2741,2753,6544,5782,2693,5843″]

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se også vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.