Speedo badedragt til børn

badedragt til svømmetræning badedragt med bryderryg badedragt skolesvømning speedo badedragt til piger
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Sporty og smart Speedo badedragt

Den klassiske Speedo badedragt til børn, er den ensfarvet badedragt med den smarte frie bryderryg. Den frie ryg er et must for en rigtig svømmer. Det skyldes at skuldrene skal være frie, for at kunne bevæge sig optimalt. Derfor har Arenas badedragter altid en fri og bar ryg.

Årets kollektion af badedragter fra Speedo, byder på ensfarvet klassiske Speedo badedragter. Dertil findes et stort antal smarte badedragter med print og sjove udtryk. 

Speedo badetøj

Speedo er det mærke, som ALLE kender – også den almindelige dansker. Michael Phelps vandt 8 guldmedaljer ved samme OL i 2008, i Speedo badetøj.

Speedo efterhånden har mange år på vandet – sådan rigtig mange. Speedo er mere end 100 år gammelt – et mærke der blev grundlagt i 1914 i Skotland. Under 20 år senere blev badetøjet fra Speedo, brugt til OL og siden er det kun gået én vej for det verdenskendte mærke. 

De fleste der har haft en Speedo badedragt på, sværger til Speedo, når turen går til svømmehallen, stranden eller poolen. Det gælder både på ferien og til sport – og både professionelle og amatører.

vaskeguide badetøj 3 råd til vask af badetøj

Spedo badedragt til svømning

speedo badedragt med ben sort badedragt til piger badedragt med shorts badedragt til tyk pige

Sort Sppedo badedragt med ben

Denne Speedo model adskiller sig fra øvrige modeller i kraft af at modellen har ben. Her på redaktionen elsker vi badedragter med ben. Det gælder både til børn og voksne. Modellen er har et retro look og så er en badedragt med ben, ekstra behagelig at have på. 

Er din datter til hipsters og boxertrusser fremfor almindelige trusser? Så kunne en badedragt med ben også være oplagt.

Denne Endurance+ badedragt fra Speedo er en badedragt til de piger, som gerne vil gøre lidt mere ud af deres svømning. Denne dragt er nemlig skabt, til at forbedre ens glidning i vandet, samtidig med at den sidder komfortabelt på kroppen. Brandet Speedo er et anerkendt mærke, som er kendt for deres hurtigere badetøj, som lader dig glæde nemt igennem vandet, og denne badedragt er endnu en god badedragt fra dem. 

Dragten kommer i en sort farve med et hvidt Speedo logo lige under halskraven. Denne badedragt er med ben, som slutter midt på låret, dette er gjort med fokus på fremdrift i vandet og komfort for brugeren, desuden er dragten med åben ryg.

Find badedragten her hos Watery

Find badedragten her hos Kids-World

sort badedragt til børn helt sort badedragt til børn badedragt uden mønster til piger sort badedragt til svømmetræning piger tilbud

Helt sort speedo badedragt

Glid gennem vandet i denne fine Speedo badedragt fra Speedos seneste kollektion af badedragter til svømmeglade piger. Badedragt i sort har tilnavnet “medalist”

Speedo badedragten har brede skulderstropper, som mødes på ryggen, hvor badedragten også har et stort hul, som giver stor bevægelsesfrihed. Badedragten har gode elastikkanter omkring alle åbninger, så den sidder godt og bliver hvor den skal. Badedragten er lavet af klorresistent materiale, der holder på pasformen og er hurtigtørrende. Fås i størrelser fra 6 år til 16 år.

Find badedragten her hos Kids-World

Find badedragten her hos Watery

Splashback speedo badedragt til pige badedragt speedo barn skolesvømning badedragt

Smart badedragt til svømning

Smart Speedo badedragt i sort med allover print af Speedo logoer i neon lyserød. Speedo badedragten har brede skulderstropper, som mødes på ryggen i en flot bryderryg og skaber et stort hul, som giver stor bevægelsesfrihed. Badedragten har gode elastikkanter omkring alle åbninger, så den sidder godt og bliver hvor den skal.

Badedragten har et UV-filter på 50+, som beskytter barnet godt mod solens skadelige UV-stråler.. Badedragten er lavet af klorresistent Creora Highclo-materiale, der holder på pasformen og yder max komfort.

Find badedragten her hos Kids-World

Find badedragten her hos Sportsmaster

papegøje badedragt sort badedragt med blomster børn speedo badedragt str 10 år

badedragt med print fra Speedo

Smart Speedo badedragt i sort med en multi-farvet papegøje som sidder i midten af hvide og lyserrøde blomster.

Speedo badedragten har brede, lyserøde skulderstropper, som mødes på ryggen, hvor badedragten også har et stort hul, som giver stor bevægelsesfrihed. Badedragten har gode elastikkanter omkring alle åbninger, så den sidder godt og bliver hvor den skal. Badedragten er lavet af klorresistent Creora Highclo-materiale, der holder på pasformen og er hurtigtørrende. 

Find badedragten her hos Kids-World

Find badedragten her hos Watery

sort badedragt med blomster til børn badedragt speedo med blomster badedragt til svømmehal

Sort badedragt med blomsterprint

Smart Speedo badedragt i sort med et allover-print af lyserøde og hvide blomster med blå blade samt lyserøde flamingoer.

Speedo badedragten har brede skulderstropper, som mødes på ryggen, hvor badedragten også har et stort hul, som giver stor bevægelsesfrihed. Badedragten har gode elastikkanter omkring alle åbninger, så den sidder godt og bliver hvor den skal. Badedragten er lavet af klorresistent materiale, der holder på pasformen og er hurtigtørrende. Fås i størrelse 6 år – 14 år.

Find badedragten her hos Kids-World

 

leopard rainbow badedragt speedo badedragt 2020 model badedragt til piger til svømning

LEOPARD badedragt fra Speedo

Sej Speedo badedragt med et allover print med leopard pletter på en farverig baggrund. Denne model er årets mest populære badedragt

Speedo badedragten har brede skulderstropper, som mødes på ryggen, hvor badedragten også har et stort hul, som giver stor bevægelsesfrihed. Badedragten har gode elastikkanter omkring alle åbninger, så den sidder godt og bliver hvor den skal. Badedragten er lavet af klorresistent materiale, der holder på pasformen og er hurtigtørrende. 

Find badedragten her hos Kids-World

stribbet badedragt til piger badedragt speedo børn tilbud

badedragt med stribber

Smart Speedo badedragt i navy med hvide striber. Speedo badedragten har brede skulderstropper, som mødes på ryggen, hvor badedragten også har et stort hul, som giver stor bevægelsesfrihed. Badedragten har gode elastikkanter omkring alle åbninger, så den sidder godt og bliver hvor den skal.

Badedragten er lavet af klorresistent materiale, der holder på pasformen og er hurtigtørrende. En rigtig klassisk badedragt som fås i strøørelser fra 6 år til 16 år.

Find badedragten her hos Kids-World

badedragt børn speedo tilbud

Junglespeak Allover badedragt

Badedragten er konstrueret med smukt jungle print og en usædvanlig flot Allover Tieback. Se billeder af ryggen i linket. Badedragten fra Speedo fås i størrelser fra 6 år til 16 år

Find badedragten her hos Watery

se endnu flere speedo badedragter her hos watery se endnu flere spedo badedragter her hos Kids-World

mere inspiration

badeklar speedo badedragt til svømmtræning svømmeklub badedragt str 140 badedragt 10 år badedragt str 12 år speedo badedragt

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.