Svømmebriller til børn

svømmebriller til børn børne svømmebriller dykkerbriller til børn
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Svømmebriller til børn – Uundværligt udstyr i svømmehallen.

Svømmebriller er en essentiel del af udstyret for alle svømmere – både børn og voksne. Svømmehallens vand giver de vildeste røde kløende øje og derfor er et par dykkerbriller, ganske enkelt underværker. Svømmebriller er derfor det vigtigste udstyr til svømning – næst efter badetøjet.

Overordnet set koster et par almindelige svømmebriller mellem 100-250 kr. Det er jo ingenting når man derudover kun behøver et par badebukser eller badedragt for at komme i gang. Svømmebriller er svømmeudstyr du ikke vil fortryde at investere i. 

Vigtigt med den rette størrelse  

Det er allervigtigst at du vælger den rigtige størrelse på svømmebrillerne, som passer til barnet. Der findes modeller til små børn og modeller der passer til pre-teenager og teenagere. Størrelsen skal passe til barnet, og det vil sige, at svømmebrillerne skal passe til øjnenes og ansigtets størrelse.

Derefter er det vigtigt at svømmebrillerne er foret med enten skum eller blød gummi rundt om glasset. Det gør at svømmebrillerne ikke generer barnet hud omkring næsen og rundt om øjnene, når de sidder helt tæt. For de skal sidde helt tæt!

Sidst, skal du være sikker på at stropperne er gode. De skal kunne udvides og strammes nemt og problemløst. De billigste svømmebriller er så stive i stropperne, at de er meget besværlige at indstille. Er barnet ikke så gammelt, og det er helt nyt, så skal denne fase, med at tage brillerne på, helst gå så gnidningsfrit som muligt.

Og så skal du være opmærksom på om du køber et par svømmebriller med klar glas, med mørkt glas eller med spejlglas. Til almindelig svømmetræning, bør du vælge svømmebriller til børn med klart glas. 

Vi anbefaler svømmebriller til børn

Vores varmeste anbefaling til at investere i svømmebriller til børn. Vi kan anbefale dig at vælge mærkerne Speedo og Aqua Sphere. Disse mærker har fremstillet deres briller så det er i den bedste kvalitet overhovedet, og det betyder, at deres modeller har en sublim god pasform, og så er deres stropper meget nemme at håndtere. Speedo og Aqua Sphere svømmebriller til børn koster fra 150 kr til 250 kr. Vil du gerne finde nogle billigere modeller, skal du vælge et par Beco svømmebriller til børn. 

vaskeguide badetøj 3 råd til vask af badetøj

svømmebriller til børn

sorte svømmebriller til børn

smarte sorte svømmebriller

Smarte Aqua Sphere svømmebriller i sort med gråtonede glas.

Aqua Sphere svømmebrillerne justeres let i siderne. Kanterne er lavet af Softeril, så de sidder behageligt omkring øjnene uden at vand kan trænge ind. Glassene har fået en anti-dug-behandling, så glasset ikke dugger til, og de kan modstå ridser. Samtidigt giver svømmebrillerne en 100% UV-beskyttelse. Rammen om øjnene har et design, der mindsker vandmodstanden. Brillerne er fri for latex.

Find svømmebriller her hos Kids-World

svømmebriller aqua sphere svømmebriller 1 år baby børn pink svømmebriller lyserøde svømmebriller med blå linser

Svømmebriller til 1-5 årige

Med denne Aqua Sphere Moby Junior i en flot og sprudlende lyserød farve (findes også i lyseblå) får du rigtig meget svømmebrille for dine penge.

Aqua Sphere er generelt kendt for deres lange holdbarhed samtidig med at have en pasform, som ingen andre briller. Og det får du altså også med denne Moby Junior brille.

Brillen er perfekt til det yngre barn (pige), som for første gang skal prøve sig i vandet. Selve udformningen og størrelsen på brillen er nemlig tilpasset børns mindre hoved, samtidig med at den er udstyret med et nemt justerbart stropsystem, således at barnet selv løbende kan justere remmene helt uden forældrenes hjælp.

Find svømmebrillerne her hos Watery

aqua sphere seal svømmebriller til børn svømmebriller til børn med klar linse svømmebriller 3 år

Svømmebriller til 3-10 årige

Den absolut perfekte svømmebrille til børn der kan lide et stort udsyn og uden forstyrrelser af vand der kommer ind til linserne. Findes i flere farver.

Denne svømmebrille fra Aqua Sphere er en favorit blandt vores kunder, dette skyldtes dens pasform og ikke mindst dens holdbarhed. Derudover er brillerne lavet således at der ikke indtrænger vand.

Mange børn foretrækker et stort udsyn når de er i vandet da de dermed føler sig mere sikre i vandet. Netop derfor er disse lavet således at linserne er kurvede og har et 180 graders udsyn. Svømmebrillen gør det også nemt for børnene at justere elastikken da den er udstyret med et simpelt træk-system. 

Find svømmebrillerne her hos Watery

aqua sphere vista junior svømmebriller 6 år

Smarte pink svømmebriller til piger fra 6 år og op

Søde Aqua Sphere svømmebriller i transparent lyserød med hvide spænder samt næsestykke.

Aqua Sphere svømmebrillen justeres let i siderne. Kanterne er lavet af softril, så de sidder behagelig omkring øjnene, uden at vand kan trænge ind. Glassene har fået en anti-dug behandling, så glasset ikke dugger til. Aqua Sphere Vista svømmebrillen har maksimalt klarhed og er optimal som en indendørs svømmebrille. Rammen om øjnene har et design, der mindsker vandmodstanden. Brillerne er fri for Latex.

Find svømmebriller her hos Watery

sunnylife svømmebriller haj svømmebriller til børn grønne svømmebriller 3 år

Smarte haj svømmebriller til børn fra 3 år og op

Søde SunnyLife svømmebriller i grøn med haj detaljer.

SunnyLife svømmebrillerne er lette at justere på, så de passer alle. Svømmebrillerne er dækket med en coating indvendigt, som gør, at de ikke dugger.

Find svømmebriller her hos Kids-World

Find endnu flere svømmebriller til børn her hos watery

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.