Tankini til gravid

ventebadetøj tankini til gravid badetøj til gravid mamma badetøj tankini mamma

Ventebadetøj: Tankini til gravid

Er du lykkelige omstændigheder?

Ingen tvivl om at en bikini klart er det nemmeste valg, når det gælder badetøj til gravid. Det er bare mere komfortabelt at dække maven til – både i solen og i svømmehallen. Og så er det oplagt at kigge på en tankini.

Hvad er en tankini?

Hvis du ikke helt ved hvad en tankini er, så lad os starte med at slå fast: En tankini er en 2-delt badedragt eller en bikini med lang overdel, som skjuler maven. Det betyder at en tankini dækker det samme områder at kroppen som en almindelig badedragt. Den helt store fordel ved at vælge en tankini frem for en klassisk badedragt, er at den er todelt, men dækker som en badedragt.

ventebadetøj tankini til gravid badetøj til dravid todelt badedragt til gravid amme badetøj efter graviditet badetøj
  • Vælg kun en tankini til gravid med ekstra brede stropper! Der findes næsten ikke noget værre end tynde stropper der gnaver sig ned i skulderen. Dette er en detalje du ikke må gå på kompromis med.
  • Overvej om din tankini til gravid skal side stramt om maven eller løst. Begge modeller er nemlig muligt. En løs model falder løst ned om kroppen som en kjole med empire snit. Modellen er oplagt hvis du føler for at gemme din silhuet lidt væk. Den stramme tankini vil ligesom badedragten, frmhæve din voksnende mave.
  • Blonder, flæser og stykker med mesh er alt sammen med til at skabe en feminin og sexet look, uden at du behøver at blotte sider af dig selv, du ikke har lyst til. 

 

SE FLERE TANKINI >

bud på tankini til gravid

Kvinder

299,00 DKK

Kvinder

299,00 DKK
Tilbud

Kvinder

299,00 DKK 149,00 DKK

Kvinder

279,00 DKK
Tilbud

Kvinder

299,00 DKK 149,00 DKK
Tilbud

Kvinder

249,00 DKK 225,00 DKK
Tilbud

Kvinder

249,00 DKK 225,00 DKK

Kvinder

299,00 DKK

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se også vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.