Tankini til gravid

ventebadetøj tankini til gravid badetøj til gravid mamma badetøj tankini mamma
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ventebadetøj: Tankini til gravid

Er du lykkelige omstændigheder?

Ingen tvivl om at en bikini klart er det nemmeste valg, når det gælder badetøj til gravid. Det er bare mere komfortabelt at dække maven til – både i solen og i svømmehallen. Og så er det oplagt at kigge på en tankini.

Hvad er en tankini?

Hvis du ikke helt ved hvad en tankini er, så lad os starte med at slå fast: En tankini er en 2-delt badedragt eller en bikini med lang overdel, som skjuler maven. Det betyder at en tankini dækker det samme områder at kroppen som en almindelig badedragt. Den helt store fordel ved at vælge en tankini frem for en klassisk badedragt, er at den er todelt, men dækker som en badedragt.

ventebadetøj tankini til gravid badetøj til dravid todelt badedragt til gravid amme badetøj efter graviditet badetøj
  • Vælg kun en tankini til gravid med ekstra brede stropper! Der findes næsten ikke noget værre end tynde stropper der gnaver sig ned i skulderen. Dette er en detalje du ikke må gå på kompromis med.
  • Overvej om din tankini til gravid skal side stramt om maven eller løst. Begge modeller er nemlig muligt. En løs model falder løst ned om kroppen som en kjole med empire snit. Modellen er oplagt hvis du føler for at gemme din silhuet lidt væk. Den stramme tankini vil ligesom badedragten, frmhæve din voksnende mave.
  • Blonder, flæser og stykker med mesh er alt sammen med til at skabe en feminin og sexet look, uden at du behøver at blotte sider af dig selv, du ikke har lyst til. 

bud på tankini til gravid

tankini gravid mamalicious stribet tankini badetøj gravid svømmehal

Stribet Tankini fra Mamalicious

Super flot tankini til gravide fra Mamalicious. Denne tankini badetø til gravid er specielt designet til at passe din krop og voksende mave.

Vil du have en smule sol på maven, kan du nemt trække tankini-overdelen op eller ned hvis du hellere vil være dækket.

Overdelen er med V-hals, justerbare stropper og snøredetalje under brystet. Underdelen er en hotpants med bred elastik i livet. 

Stribet tankini til gravide findes i størrelser S-XL

Find tankini til gravid her hos Mammashop

tankini gravid todelt badedragt til gravid blåt badetøj marineblå tankini boob fast food ink blue

FAST FOOF TANKINI fra BOOB

Super flot tankini til gravide fra Boob. med ammefunktion. Vidunderligt tankini-sæt fra Boob med både top og trusser. Tankinien er enkel at amme med uden at vise barm eller mave. Foran findes et snøre som justerer pasformen. Regulerbare skulderstropper som kan tages af eller bæres som halterneck. Fremstillet i genbrugt polyamid som tørrer hurtigt, tåler klor og er miljøvenligt.

Bikinitrusserne er en populær model som passer til gravide og ikke-gravide.

Marineblål tankini til gravide findes i størrelser S-L

Find tankini til gravid her hos Babyshop

badetøj til gravid todelt badedragt gravis sort halterneck carriwell tankini

SORT HALTERNECK TANKINI

Super flot tankini til gravide fra Carriwell. Denne flotte Tankini til gravide er fra Carriwell og fås kun i sort. Tankinien er perfekt til alle stadier af graviditeten. Det smarte ved designet er, at den både sidder flot i første og sidste uge, fordi formen simpelthen følger med din krop.

Så hvis du elsker svømmeture og ikke ønsker at give afkald på dem, selvom du er gravid, så er tankinien her en praktisk, elegant løsning.

Sort enkel tankini til gravide findes i størrelser S-L

Find tankini til gravid her hos Watery

Find tankini til gravid her hos Babyshop

SORT Tankini fra CACHE COEUR

Skøn tankini fra det franske lingeri mærke Cache Coeur. Denne tankini ttil gravide har aftagelige skulderstropper, med en smuk bred blondekant over brystet og åben ryg.

Todelt badedragt til gravide der stråler langt væk af feminitet islæt og det er derfor den er meget populær.

Der er indbygget skåle i toppen som kan give et pænt formet bryst. Den er meget fleksibel i stoffet, og alligevel i så god kvalitet at den holder og støtter hvor den skal. Og så har denne model UV beskyttelse UPF50+

Sort tankini til gravide findes i størrelser S-XL

Find tankini til gravid her hos Mammashop

Find tankini til gravid her hos MamaMilla

 

tankini gravid sort cache coeur todelt badedragt til gravide leopard badetøj gravis badedragt

Tankini MED PRINT fra CACHE COEUR

Virkelig lækkert to-delt sæt af det franske mærke Cache Coeur. Cache Coeur laver undertøj og badetøj i meget høj kvalitet og i et unikt design. Denne tankini er derfor til dig, som godt kan lide at der er kælet for detaljerne.

Takninien er lavet i dobbelt lag, den bliver derfor ikke gennemsigtig i det hvide. Derudover har den puder ved brystet som giver et hold.

Dette lækre sæt er velegnet til både ferien sydpå og svømmehallen om vinteren.

Stribet tankini til gravide findes i størrelser S-XXL

Find tankini til gravid her hos MamaMilla

tankini gravid sort cache coeur todelt badedragt til gravide sort badetøj til gravid rygmærke

BEMÆRK DETALJER PÅ RYGGEN

Skøn tankini fra det franske lingeri mærke Cache Coeur. På ryggen er der en flot blonde som gør tankinien meget feminin og elegant.

Der er indbygget skåle i toppen som kan give en pæn form og god støtte til brystet. Den er meget fleksibel i stoffet, og alligevel i så god kvalitet at den holder og støtter hvor den skal. Og så har denn tankini til gravide UV beskyttelse UPF50+.

Todelt badedragt til gravide der stråler langt væk af feminitet islæt og det er derfor den er meget populær.

Sort tankini til gravide findes i størrelser S-XL

Find sort tankini til gravid her hos Mammashop

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme. Til drenge, piger, mænd, kvinder og til familiens yngste.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.