UV heldragt til baby og barn

petit crabe soldragt uv heldragt badetøj med uv beskyttelse baby barn
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

UV heldragt til baby og børn

Solens stråler giver varme, D-vitaminer og en fin kulør. Solen er god for os! Solen stråler er desværre også skadelige og solens stråler er skyld i hudkræft og modermærkekræft. I Danmark anslås det at 80% af alle tilfælde af hudkræft, skyldes solens skadelige stråler. Dertil kommer at vi har en kedelig rekord idet at vi ligger helt i top, når der kigges på antal hudkræft tilfælde pr. indbyggere. Det er derfor oplagt at beskytte huden mod de farlige stråler, både hvis man påtænker at strandturen skal foregå henover middagssolen, eller hvis ferien går sydpå – hvor solens stråler er endnu stærkere end vi er vant til i Danmark.

Pas på Babys sarte hud på stranden

Fænomenet UV badetøj var i starten kun til baby og børn. Efter vi i Danmark har fået øjnene op for hvor stærk og farlig solens stråler egentlig er, findes der nu også UV badetøj til voksne.

LÆS OGSÅ: UV badetøj til voksne

Det mest kendte mærke af UV heldragter til baby er Petit Crabe. Det lyder fransk, men det er pære dansk. UV badetøj fra Petit Crabe designes i Danmark. Badetøjet produceres i OEKO-TEX® certificeret stof, der beskytter med UPF +50, som svarer til 98% beskyttelse mod solens stråler, uanset om det er vådt eller tørt. Andre kendte UPF +50 badetøjsmærker er Kongens Sløjd, Liewood, Reima og Molo. De fører også UPF +50 kvaliteten, der giver 98% dækning.

Generelt skal du gå efter UPF +50, når du kigger på UV badetøj, både når det gælder baby, børn og voksne.  

bud på UV heldragt

heldragt baby med lange ærmer petit crabe UV dragt baby
Petit Crabe UV heldragt 

UV Heldragt fra Petit Crabe under navnet “Lou” med lange ærmer og lange ben. UV heldragten giver optimal beskyttelse i solen. Badeheldragten har en UV-faktor på UV50+, som beskytter huden mod solens farlige stråler. Dragten er yderst komfortabel at have på og åbnes let med den solide lynlås foran. Badeheldragten er grå med en hvid og navy båd på ryggen.

UV heldragten findes i størrelse 0 – 6 år.

Find UV heldragten hos Faktorfobi

eller

Find UV heldragten hos NatureBaby

eller

Find UV heldragten hos Kids-World

 

heldragt baby heldragt pige watermelon noe crab UV heldragt til pige badetøj til sart hud soldragt barn
Petit Crabe UV heldragt med kort ærmer

UV Heldragt fra Petit Crabe under navnet “Noe Crab” med korte ærmer og korte ben. UV heldragten giver optimal beskyttelse i solen og massere af bevægelighed. Badeheldragten har en UV-faktor på UV50+, som beskytter huden mod solens farlige stråler. Dragten er yderst komfortabel at have på og åbnes let med den solide lynlås foran. Badeheldragten er i vandmelonsfarve med en hvid fræk krabbe på ryggen.

UV heldragten findes i størrelse 0 – 6 år.

Find UV heldragten hos Faktorfobi

eller

Find UV heldragten hos NatureBaby

eller

Find UV heldragten hos Kids-World

 

petit crabe uv heldragt til barn langærmet heldragt langærmet soldragt langærmet badetøj baby
Petit Crabe UV heldragt i cappuccino

UV Heldragt fra Petit Crabe under navnet “Cappucino Boat” med lange ærmer og lange ben. UV heldragten giver optimal beskyttelse i solen og massere af bevægelighed. Badeheldragten har en UV-faktor på UV50+, som beskytter huden mod solens farlige stråler. Dragten er yderst komfortabel at have på og åbnes let med den solide lynlås foran. Badeheldragten er i smart cappucino farve med en sejlbåd på ryggen.

UV heldragten findes i størrelse 0 – 6 år.

Find UV heldragten hos Faktorfobi

eller

Find UV heldragten hos Kids-World

 

marineblå soldragt til dreng uv dragt med fisk uvdragt med korte ærmer badedragt til dreng soldragt med lynlås
Petit Crabe UV heldragt med fisk

UV Heldragt fra Petit Crabe under navnet “Natsu” med korte ærmer og korte ben. UV heldragten giver optimal beskyttelse i solen og massere af bevægelighed. Badeheldragten har en UV-faktor på UV50+, som beskytter huden mod solens farlige stråler. Dragten er yderst komfortabel at have på og åbnes let med den solide lynlås foran. Badeheldragten er i smart navy marineblå farve med hvide fisk som motiv.

UV heldragten findes i størrelse 0 – 6 år.

Find UV heldragten hos NatureBaby

eller

Find UV heldragten hos Kids-World

 

petit crabe uv heldragt lou langærmet badetøj soldragt børn heather cherry uv-dragt
Petit Crabe langærmet UV heldragt

UV Heldragt fra Petit Crabe under navnet “Heather Cherry” med lange ærmer og lange ben. UV heldragten giver optimal beskyttelse i solen og massere af bevægelighed. Badeheldragten har en UV-faktor på UV50+, som beskytter huden mod solens farlige stråler. Dragten er yderst komfortabel at have på og åbnes let med den solide lynlås foran. Badeheldragten er i smuk støvet lilla nuance med kirsebær motiv på ryggen.

UV heldragten findes i størrelse 0 – 6 år.

Find UV heldragten hos FaktorFobi

eller

Find UV heldragten hos Kids-World

 

petit crabe combi uv dragt soldragt grøn combi dragt uvdragt med langeærmer korte ben
Petit Crabe kombi soldragt

UV Heldragt fra Petit Crabe under navnet “combisuit” med lange ærmer og korte ben i fint støvet armygrøn. UV heldragten giver optimal beskyttelse i solen og massere af bevægelighed. Badeheldragten har en UV-faktor på UV50+, som beskytter huden mod solens farlige stråler. Dragten er yderst komfortabel at have på og åbnes let med den solide lynlås foran. Badeheldragten er i smuk støvet lilla nuance med kirsebær motiv på ryggen.

UV heldragten findes i størrelse 0 – 6 år.

Find UV heldragten hos NatureBaby

eller

Find UV heldragten hos Kids-World

 

liewood soldragt liewood uv heldragt til baby badetøj baby heldragt badetøj barn
Liewood UV heldragt “Fruit pale”

UV Heldragt i støvet rosa (eller i støvet blå) med motiver af tropiske frugter. UV heldragten går under navnet “Fruit Pale” og har korte ærmer og korte ben og en lynlås foran, der gør det nemt at komme i og ud af soldragten. Soldragt fra Liewood byder på solbeskyttelse og massere af bevægelighed – samt plads til en badeble indenunder. 

Denne UV heldragt er et alternativ til en klassisk badedragt eller badebukser. Fordelen ved en UV dragt er den maksimale sol beskyttelse, i kraft af at UV dragten har en UV faktor på 50+. 

UV heldragten findes i størrelse 74-104

Find UV heldragten i rosa hos Kids-World

eller

Find UV heldragten i blå hos Kids-World

 

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.