Våddragt til baby

våddragt til baby heldragt badetøj baby UV våddragt baby Splash About våddragt babyvåddragt baby heldragt til svømning
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Våddragt til baby er ideelt badetøj til familiens yngste, når turen går til stranden eller måske en ferie sydpå. Våddragten kan også bruges til bare at rende og lege i haven derhjemme.

En våddragt til baby er oplagt til vandleg og hvis du har en baby eller tumling, der hurtigt bliver koldt. Våddragten kan forlænge tiden i poolen, vandet med halve og hele timer.

Der er andre fordele ved en baby våddragt. Baby er beskyttet på store dele af kroppen og bliver ikke brændt af evt. brandmænd i vandet. En anden fordel ved en våddragt til baby er at der er opdrift i en våddragt – baby har nemmere ved at svømme og lege i vandet.

Det eneste mærke der pt. sælges på det danske markedet for baby våddragter er About Splash Happy. 

Teknologien bag våddragten

Det er dragtens teknologiske design, der er med til at gøre en våddragt til baby til noget helt specielt i forhold til de klassiske UV-dragter, som mange vælger at iklæde deres babyer og børn om sommeren. En våddragt til baby er lavet af det materiale, der hedder neopren. Neopren består af et materiale, som har en nærmest gummiagtig og luftig følelse, når man rør ved det.

Det skyldes, at neoprenen er fyldt med en masse bittesmå luftbobler, som gør materialet endnu mere isolerende end UV-dragterne. På den måde bliver det nemmere for dit barn ikke at komme til at fryse, hvis du vælger at iklæde dem en våddragt. Derudover så er de små luftbobler i neoprenen også med til at skabe en opdrift i dragten, hvilket også vil gøre det nemmere for din baby at svømme.

Bemærk at våddragt til baby indeholder indbygget badeble.

Babyvådedragt – beskyttelse mod solen

Udover at gøre det nemmere for din baby at holde varmen, samt at svømme, er en våddragt til baby også med til at beskytte din baby mod solen. Modellerne fra Splash About beskytter med faktor 50+ (98% beskyttelse), hvorfor det ikke er nødvendigt – i lige så høj grad – at skulle smøre din baby ind i solcreme. Det er selvfølgelig stadigvæk nødvendigt at smøre baby ind i solcreme de steder, hvor våddragten ikke dækker.

Aktiv leg og høj komfort

Våddragter til baby har mange forskellige anvendelsesmuligheder, hvorfor de lægger op til aktiv leg både på stranden, i svømmehallen eller i poolen. Neoprenmaterialet er typisk ikke tykkere end blot et par millimeter, hvilket er med til at sikre barnet en stor bevægelsesfrihed, når de befinder sig i vandet. 

Bruges i både kulde og varme

Da en våddragt til baby er skabt i neopren, er våddragten også ideel at bruge i både kulde og varme. Eftersom neopren er et gummilignende materiale, vil det ikke opsamle den samme mængde vand som almindeligt badetøj, og derved vil baby kunne holde på varmen, hvis våddragten anvendes i køligt vand.

Modsat så kan en våddragt til baby også anvendes under varmere himmelstrøg, da isoleringen i stoffet kun består af små luftbobler, hvilket sørger for at baby ikke vil overophede, når det bærer sin våddragt. Solen og vinden vil samtidig være med til at tørre våddragten hurtigt, eftersom neoprenen ikke optager specielt meget vand, og derved kan man være sikker på, at baby ikke vil komme til at blive kold, når det kommer op af vandet igen.

 

 

SPLASH ABOUT HAPPY NAPPY VÅDDRAGT UNDER THE SEA våddragt til baby babyvåddragt

Splash About 1 mm neopren baby-våddragt med indbygget Happy Nappy badeble.

Happy Nappy svømmebleen er godkendt til babysvømning. Der forlanges i dag 2 lag af de fleste svømmehaller.

Find neopren våddragten til baby her hos Faktorfobi

SPLASH ABOUT HAPPY NAPPY VÅDDRAGT OWL AND THE PUSSYCAT pink våddragt til baby våddragt til baby pige

Splash About 1 mm neopren baby-våddragt med indbygget Happy Nappy badeble.

Happy Nappy svømmebleen er godkendt til babysvømning. Der forlanges i dag 2 lag af de fleste svømmehaller.

Find neopren våddragten til baby her hos Faktorfobi

https://www.faktorfobi.dk/splash-about-happy-nappy-vaaddragt-set-sail våddragt til baby drange blå våddragt

Splash About 1 mm neopren baby-våddragt med indbygget Happy Nappy badeble.

Happy Nappy svømmebleen er godkendt til babysvømning. Der forlanges i dag 2 lag af de fleste svømmehaller.

Find neopren våddragten til baby her hos Faktorfobi

bud på våddragt til baby

[ux_products ids=”6081,6080,6079″]

Mere inspiration

badeklar.dk

BADEKLAR.DK kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode, vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt. Alt sammen samlet ét sted og krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj. Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj. Se vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme. Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.