Våddragt til børn

våddragt til børn børnevåddragt tilbud våddragt børn beach and bandits
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En våddragt til børn er oplagt til den kolde pool, vandsport, eller til de danske strande, lidt uden for sæsonen.

En våddragt kan forlænge sommeren for familiens vandhund og så beskytter børnevårddragt både i det kolde vand og mod solen farligste stråler.

En våddragt er lavet af neopren og så er den formsyet og fleksibel, så svømning er behageligt iklædt våddragt. Våddragt til børn er designet til at holde barnets krop varm ved dens kernetemperatur, når barnet svømmer i våddragten.

En våddragt til børn beskytter også mod solens farlige stråler, hvilket gør børnevåddragten oplagt, både i vandet og oppe på stranden. Børnevåddragter er lavet af neopren i 2-3 mm.

En våddragt til børn er oplagt til børn der ikke kan holde varmen under svømmeundervisningen eller på stranden. En våddragt har en lille naturlig opdrift i sig, hvilket hjælper barnet, der er ved at lære at svømme.

Våddragt til børn er også oplagt til børn der surfer, træner triathlon, havsvømning, kajak roning, sejlsport, dykning og mange andre vandsport.

Børnevåddragter findes i mange varianter, bl.a.

  • børnevåddragt med korte ben
  • børnevåddragt med korte ærmer
  • børnevåddragt med lange ben
  • børnevåddragt med lange ærmer

 

 

bud på våddragt til børn

sort Hedgehog våddragt til barn våddragt til børn 3 mm våddragt barn
3 mm hedgehog våddragt til barn

Som åbent vands svømmer er våddragten en essentiel del af oplevelsen i vandet, hvor især fleksibilitet, varmebeholdning og opdrift er altafgørende. Dette er ligeledes gældende for SUP hvor du især har behov for en dragt der tillader stor bevægelsesfrihed og kan give dig varme på og hvis du falder af boardet.

Derfor er dragten præcis 3 mm i tykkelsen, hvilket gør at du får en optimal kombination af fleksibilitet og ligeledes varme. Våddragten er fremstillet i termisk neopren som har en høj strækbarhed. Det faktum at den er termisk garanterer at du oplever øget varmebeholdning sammenlignet med andre dragter i samme tykkelse, hvilket bidrager til at du kan holde varmen, selv om vinteren.

Hedgehog våddragt til børn findes i størrelse 4 – 16 år

Find våddragten hos Watery->

aqua lung våddragt junior våddragt shorty barn grøn våddragt
2 mm Aqua lung shorty våddragt til barn

Shorty grøn Aqua Lung våddragt i neongrøn neopren. Aqua Lung våddragt til barn har korte ærmer og korte ben og en lynlås ned foran brystet. Våddragt til børn er 100% beskyttelse mod solens stråler. Derudover sikrer kvaliteten fuld fleksibiltet og bevægelighed, og som en ekstra bonus tørrer dragten hurtigt.

Dragten er lavet af 2 mm neopren. Våddragten er oplagt til børn der hurtigt bliver kolde eller til vandsport. Den forlænger badesæsonen ind i forår og efterår.

Aqua Lung våddragt til børn findes i størrelse 1- 12 år

Find våddragten hos Kids-World->

carissa våddragt til børn våddragt barn
3 mm Cruz våddragt til barn

Denne våddragt fra Cruz er designet med mobilitet i fokus. Det betyder at den især er oplagt til surf, paddleboard og lignende. Dragten kan dog stadig sagtens bruges til andre vandaktiviteter, så uanset om dit barn svømmer, dykker, surfer eller noget helt andet, er denne våddragt et super godt valg.

Cruz våddragt til børn findes i størrelse 6 – 14 år

Find våddragten hos Watery->

subzero våddragt junior våddragt til barn våddragt pige våddragt barn våddragt pro barn
3 mm subzero våddragt til barn – 5-17 år

Subzero Java er en fremragende våddragt til dig der har brug for en allround våddragt til dit barn. Modellen her er unisex. Subzero Java er en klassisk våddragt, simpelt bygget op og kommer i et stilrent design med logo på bryst og højre lår.

En oplagt våddragt til børn der let bliver kolde og til vandsport i vandet og på vandet. Er I til snorkling i Danmark, surfing, kitesurfing eller skal I ud på paddelboardet, er Subzero Java våddragten et rigtig godt valg. 

Find våddragten hos KingFish->

subzero java våddragt kort våddragt barn 7 år barne våddraft børnvåddragt kort våddragt til dreng
3 mm subzero shorty våddragt til barn – 5-17 år

Subzero Java er en fremragende våddragt til dig der har brug for en allround våddragt til dit barn. Modellen her er unisex og en kort model med korte ærmer og ben. Subzero Java er en klassisk våddragt, simpelt bygget op og kommer i et stilrent design med logo på bryst og højre lår.

En oplagt våddragt til børn der let bliver kolde og til vandsport i vandet og på vandet. Er I til snorkling i Danmark, surfing, kitesurfing eller skal I ud på paddelboardet, er Subzero Java våddragten et rigtig godt valg. 

Find våddragten hos KingFish->

2 mm I våddragt til barn

2mm shorty juniormodel fra Scubapro, er specielt designet til børn. Takket være den diagonale lynlås i ryggen er våddragten nem at få af og på, og så efterlader den ingen tryk-mærker på huden. De fleksible manchetter ved hals, arme og ben gør dragten behagelig at have på og sørger for at minimere vandudskiftningen og dermed holde på varmen.

Med en shorty (som er en våddragt med korte ærmer og korte ben) er de godt beskyttet mod solen, holder varmen bedre og får lidt opdrift, som gør det nemmere at holde sig oven vande.

En oplagt våddragt til børn der let bliver kolde og til vandsport i vandet og på vandet.

Find våddragten hos KingFish->

6 mm I våddragt til børn

Med en kombination af 5mm neopren på arme og ben, hvor bevægelsesfriheden er altafgørende, og 6mm neopren centralt på kroppen, hvor varmen er ekstra vigtig, får ungerne her en lækker våddragt, som takket være lynlåse ved ankler og håndled er nem at komme ud og ind af – selv på egen hånd!

Børne-våddragten er lavet af Scubapros egen neoprentype, X-Foam, som er fremstillet uden råolie og med færre forureningskilder for at passe på miljøet. X-Foam er desuden en letvægts-neopren, som er utroligt elastisk og isolerer fantastisk godt.

Find våddragten hos KingFish->

våddragt til barn våddragt dreng 10 år billig våddragt børn
billig våddragt til dreng – 3 mm neopren

Denne våddragt til drenge fra Ocean Blue er fremstillet i 3.0 mm neopren med ekstra forstærkninger på knæene.

Find våddragten hos Marineudstyr->

ocean blue våddragt pige vådedragt barn billig våddragt lyserød 3mm våddragt junior
billig våddragt til Pige – 3 mm neopren

Denne våddragt til piger fra Ocean Blue er fremstillet i 3.0 mm neopren med ekstra forstærkninger på knæene.

Find våddragten hos Marineudstyr->

6mm vårddragt til junior

Børnevåddragt i udsøgt kvalitet fra Beuchat. Focea Jr. er en heldragt i 6,5mm neopren, med frontlynlås og integreret hætte. Dragten er forstærket med Supratex neopren på knæregionerne, for at kunne modstå slidtage. Dragten har lynlåse i anklerne for lettere at kunne komme i dragten, samt stor orange plamage på bagsiden af hovedet, for at skabe synlighed i overfladen.

Find våddragten hos Diving2000->

Mere inspiration

badeklar.dk

BADEKLAR.DK kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode, vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt. Alt sammen samlet ét sted og krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj. Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme. Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.