Våddragt til børn

våddragt til børn børnevåddragt tilbud våddragt børn beach and bandits
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En våddragt til børn er oplagt til den kolde pool, vandsport, eller til de danske strande, lidt uden for sæsonen.

En våddragt kan forlænge sommeren for familiens vandhund og så beskytter børnevårddragt både i det kolde vand og mod solen farligste stråler.

En våddragt er lavet af neopren og så er den formsyet og fleksibel, så svømning er behageligt iklædt våddragt. Våddragt til børn er designet til at holde barnets krop varm ved dens kernetemperatur, når barnet svømmer i våddragten.

En våddragt til børn beskytter også mod solens farlige stråler, hvilket gør børnevåddragten oplagt, både i vandet og oppe på stranden. Børnevåddragter er lavet af neopren i 2-3 mm.

En våddragt til børn er oplagt til børn der ikke kan holde varmen under svømmeundervisningen eller på stranden. En våddragt har en lille naturlig opdrift i sig, hvilket hjælper barnet, der er ved at lære at svømme.

Våddragt til børn er også oplagt til børn der surfer, træner triathlon, havsvømning, kajak roning, sejlsport, dykning og mange andre vandsport.

Børnevåddragter findes i mange varianter, bl.a.

  • børnevåddragt med korte ben
  • børnevåddragt med korte ærmer
  • børnevåddragt med lange ben
  • børnevåddragt med lange ærmer

 

 

bud på våddragt til børn

[ux_products cat=”217″] flere børnevåddragter til børn

Mere inspiration

badeklar.dk

BADEKLAR.DK kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode, vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt. Alt sammen samlet ét sted og krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj. Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme. Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.