Plus size tankini

sort tankini plussize tankini stor str badetøj stor str tankini
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvis du ikke helt ved hvad en tankini er, så lad os starte med at slå fast: En tankini er en 2-delt badedragt eller en bikini med lang overdel, som skjuler maven. Det betyder at en tankini dækker det samme områder at kroppen som en almindelig badedragt. Den helt store fordel ved at vælge en tankini frem for en klassisk badedragt, er at den er todelt, men dækker som en badedragt.

Tankini med gode plus size detaljer

Er du plus size, så gå efter en tankini med disse detaljer

Vi ved alle at “sort slanker”, men du bør også overveje disse andre detaljer, når du vælger den helt rigtige tankini i stor størrelse

  • Vælg kun en tankini plus size med ekstra brede stropper! Der findes næsten ikke noget værre end tynde stropper der gnaver sig ned i skulderen. Dette er en detalje du ikke må gå på kompromis med.
  • Overvej draperinger på maven. Det lyder måske som en dårlig idé med flere lag stof, men faktisk syner draperinger af mindre. 
  • En løs tankini er også en mulighed. En løs model falder løst ned om kroppen som en kjole med empire snit. Modellen er oplagt hvis du føler for at gemme din silhuet lidt væk.
  • Blonder, flæser og stykker med mesh på siderne er alt sammen med til at skabe en feminin og sexet look, uden at du behøver at blotte sider af dig selv, du ikke har lyst til. 

 

bud på tankini

tankini badetøj plus size 2 delt badedragt tankini stor størrelse sort badetøj plussize
Plaisir tankini 

En tankini er en bade kjole / top uden trusser. Tankinien har indertop med vatering og elastik under barmen. Stropperne er justerbare og denne Plaisir tankini har en klassisk A form. 

Pasformen er en god A-facon, med prinsessesnit, så den sidder flot og giver visuelt talje. Printet er sort og lyse perler.

Tankini fra Plaisir findes i str. 42-56

Find tankini hos Curvii

tankini PLUS SIZE – med prinsesse-snit

Fin sort tankini fra Plaisir. Tankinien er lavet i et let materiale, som tørre hurtigt. Den har en løs pasform med et flot prinsessesnit. Bunden er justerbar, så du kan opnå den perfekte pasform for dig. 

Tankini fra Plaisir findes i str. 42-56

Find tankini hos Curvii

tankini stor størrelse badetøj sort badetøj plus size plaisir tankini hvide striber
tankini PLUS SIZE – fra plaisir

Tankinien har en rigtig god bredde i skørtet og gode regulerbare stropper. Den er fremstillet i det nye bæredygtige badetøjsmateriale Econyl, der er lavet 100% af genanvendte nylon fibre.

Tankinien har en rynkebånd ved barmen, så den tilpasses både en lille og en stor barm. Ved barmen er der dobbeltlag og en god bred elastik under, for et rigtig godt hold.

På ryggen lukkes tankinien med en solid hægte af coated metal, dette er også med til at give det gode hold til barmen.Vær opmærksom på at en tankini er en overdel, den passer godt sammen med et par sorte bikini trusser.

Tankini fra Plaisir findes i str. 44-56

Find tankini hos Curvii

todelt badedragt polkaprikker sort tankini med hvide prikker stor størrelse plussize
todelt badedragt – tankini

Tankini med fastsyede, vatterede skåle der giver busten en fin facon. Justerbare skulderstropper. Foret foran med powermesh der holder inde på en skøn måde. Foret bagpå. Husk at tilkøbe matchende bikinitrusser.

Tankini fra Cellbes findes i str 36-62

Find tankini hos Cellbes

tankini plus size badedragt stor størrelse tankini usdalg tankini tilbud
Sommerlig tankini overdel

Klassisk tankini med indbygget bh med aftagelig polstring. Justerbare brede stropper.  Enkel og klassik overdel der ligner en undertrøje i badetøjsstof. Husk at tilkøbe matchende underdel.

Tankini fra Cellbes findes i str 36-42

Find tankini hos Cellbes

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Se også vores store sortiment og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.