Rashguard til mænd

rashguard til mænd rashgaurd herre rash guard til mænd
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Overvejer du at købe en rashguard? Her får du en omfattende guide til rashguard og bud på rashguard til mænd. Vi forklarer hvad en rashguard er og hvad en rashguard bruges til. 

Hvad er en rashguard?

En rashguard er en top eller en t-shirt i spandex, polyester eller nylon. Ordene “rash guard” betyder at trøjen beskytter mod udslæt og irriteret hud. En surfer vil sige at en rashguard er uundværlig, med mindre vandet er koldt og det er bedre med en våddragt. 

En rashguard beskytter mod friktion mod huden (ofte ved sportudøvelse) og mod solens stråler. En rashguard beskytter mod solens farlige stråler da den er UV modstandsdygtig (UPF 50+). Endnu en grund til at en surfer aldring ville surfe unden minimum en rashguard.

En rashguard er altså perfekt til sport – særligt vandsport og så er den oplagt til at passe på kroppen i solen. Herhjemme bruges en rashguard til at roning, under våddragten, til SUP standup paddle, på stranden og når turen går til Aquapark/badeland. 

Løssiden rash guard eller stram rashguard?

Der findes bådee løse rashguards og stramme rashguards. Dertil kommer at de findes både med korte ærmer og uden ærmer. De løse rashguard er som en t-shirt i spandex, nylon eller polyester. Altså ligesom enhver anden sportsbluse.I det våde element, kan vi kun anbefale de stramme udgaver af en rashguard og det er fordi den klistrer til kroppen, som badetøj og den stramme model, sidder naturligt på kroppen, både i våd og tør udgave. 

En rashguard som alternativ til en soltrøje?

Det kort svar er JA. En rashguard kan nemt bruges som alternativ til en soltrøje. En rashguard kan betragtes som en hurtigt tørrende soltrøje. I vores del af verden har vi fået mere og mere fokus på solens farlige stråler og hvad de gør ved vores krop og hud. Der er solbeskyttelse som soldragter, soltrøjer og rashguards også blevet mere og mere polulære, ligesom badedragter med lange ærmer er blevet det, til kvinder. Brug en rashguard som alternativ til en t-shirt eller soltrøje og behold den på – ud i vandet. 

Rashguard til mænd

Nedenfor har vi samlet et udpluk af rashguard til mænd, både med korte ærmer og lange ærmer. 

SALVIMAR RASHGUARD mand tøj til SUP t-shirt vandsport grå rashguard
Salvimar rashguard til mænd – 50+ UV filter

En skøn grå rashguard fra italienske Salvimar med anatomiske snit. En oplagt rashguard til vandsport, som surfing og SUP, hvor du tilbringer mest tid ovenvande. 

Rashguard beskytter kroppen mod solen stråler og mod smårifter fra boards og lignende. 

Rashguard eller “UV-trøje” i lycra med korte ærmer, som er perfekt til snorkelturen i det varme vand, UV-beskyttelse til andre vandsportsaktiviteter og på stranden. Den glatte t-shirt kan også bruges under våddragten for at gøre det nemmere at få dragten af og på.

Rashguarden er desuden ideel som barriere mellem din hud og din våddragt, hvis du er overfølsom overfor neopren.

Findes i størrelse S – XXL

Find Salvimar rashguard hos Kingfish ->

Rashguard Aqua Sphere Aquaskin V3 langærmet til SUP
Aqua Sphere Aquaskin – 50+ UV filter

Super lækker rashguard fra Aqua Sphere – perfekt til havsvømning, paddleboard, snorkling, surfing osv. 

Aqua Sphere Aquaskin er ideel til dig der paddleboarder i det til tider kølige vejr i Danmark.

Rashguard eller “UV-trøje” i neopren (1,5 mm) med lange ærmer, som er perfekt til et utal af vandsportsaktiviteter som dykning i tropisk vand, havsvømning, paddleboard, snorkling, kitesurfing osv. UV-beskyttelse til andre vandsportsaktiviteter og på stranden.

Findes i størrelse S – XXL

Find Aqua Sphere rashguard hos Kingfish ->

Squbapro langærmet Rashguard 

Med en UPF 50 UV-beskyttende langærmet rashguard kan du se skarp ud, mens du nyder optimal solbeskyttelse.

Designet til dykning, men perfekt til alt vandsport. Perfekt til dig der paddleboarder i det til tider kølige vejr i Danmark.

Denne stilfulde rashguard med lange ærmer er lavet af polyester af høj kvalitet, som er formfast, komfortabelt og hurtigtørrende.

Den giver også UPF 50 UV-beskyttelse, som placerer den i kategorien “Excellent” for UV-beskyttende tøj.

Findes i går, sort og blå og i størrelse S – XXL

Find rashguard hos Diving2000 ->

scubapro rashguard mand kortærmet SUP trøje vandsport bluse herre badeklar
Squbapro Kortærmet Rashguard 

Med en UPF 50 UV-beskyttende kortærmet rashguard kan du se skarp ud, mens du nyder optimal solbeskyttelse.

Designet til dykning, men perfekt til alt vandsport. Perfekt til dig der paddleboarder i det til tider kølige vejr i Danmark.

Denne stilfulde rashguard med lange ærmer er lavet af polyester af høj kvalitet, som er formfast, komfortabelt og hurtigtørrende.

Den giver også UPF 50 UV-beskyttelse, som placerer den i kategorien “Excellent” for UV-beskyttende tøj.

Findes i går og blå og i størrelse S – XXL

Find rashguard hos Diving2000 ->

LÆS OGSÅ: Våddragt til mænd
LÆS OGSÅ: Badetøj med UV filter til voksne

Mere inspiration

badeklar.dk

BADEKLAR.DK kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode, vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt. Alt sammen samlet ét sted og krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj. Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj. Se vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme. Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.