Badedragt til former

happy holly badedragt til former sort badedragt til runde former badedragt str 48 retro badedragt v-hals badedragt
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Happy Holly både forstår at skabe feminine, lækre og moderne badedragter. Happy Holly er gode til at skabe badedragter med en feminint snit, der skaber fokus på kvindekropoens flotte former. Dermed er Happy Holly et rigtig godt bud på en badedragt til former. Badedragterne fra Happy Holly fås i størrelser fra 36 til 50 – og vi kan sagtens se en petit model og en større og fyldigere model i badedragterne.

Her på badeklar.dk redaktionen har vi et særligt godt øje til den prikkede model. Happy Holly badedragt med prikker, fås både i rød og sort. Uanset farve, har modellen et retrolook, på den gode måde. En oplagt model til dig, der et til retro looket. 

Happy Holly badedragten markerer de kvindelige former, ved at have fokus på barmen og taljen. Hvis du ikke har timeglas figuren, så skab en talje med et bindebånd eller flyt fokus til din foretrukne kropsdel. 

badeklar badetøj efter kropsform badetøj efter kropstype

Feminin badedragt

 

Her ses happy holly badedragter i sort og de populære badedragter med prikker i sort og rød.

 

 

Happy holly badedragt med flot dyb v-udskæring og happy holly badedragt med fokus på barmen.

her findes alle happy holly badedragter

mere inspiration

BADEKLAR.DK

kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode. Vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt.

Alt sammen samlet ét sted! Krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj.

Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj.

Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme.

Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.