Blebadedragt og våddragt til baby

blebadedragt ble-badedragt våddragt til baby badedragt med ble badetøj med ble
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er baby vild med vand og står I overfor en tur i svømmehallen, på stranden eller måske på badeferie?

Så er det oplagt at I tænker over at investere i en blebadedragt til baby.

En blebadedragt har samme funktion som blebadebukser. Blebadedragten dækker også babys sarte hus for solens farlige stråler, hviler giver en oplagt beskyttelse på stranden og på badeferien.

En blebadedragt er ikke kun til små prinsesser. Der findes også blåbadedragter til babydrenge. Det kaldes en våddragter til baby. Og det er selvfølgelig fordi at blebadedragten er så fint beskyttende og samtidig har ble-funktionen. Blebadedragten er derfor både for babypiger og babydrenge og fås derfor også i alle farver.  

Et af de mest kendte mærker, når det gælder badetøj med ble-funktion, er ”Splash About”. Mærket er kendt for enorm søde og moderne print på alt deres badetøj og så er de anerkendte af de danske svømmehaller for deres tæthed. Vælger du en blebadedragt eller en våddragt til baby af mærket Splash About, får du 100% tæthed og:

  • Blebadetøj der er resistent over for bakterievækst og mug
  • Badetøj til baby der er smidigt og tyndt mod kroppen
  • Badetøj til baby der er behageligt at have på – også oven vand
  • Ekstremt elastisk babybadetøj – intet der klemmer
  • Babybadetøj med indbygget solbeskyttelse SPF 50+
  • Babybadetøj der er økotex certificeret
  • Blebadedragt der er 100% fri fra phtalater og latex
  • Badebadedragt der er nem at give på og tage af igen

Alternativ til blebadebukser, blebadedragter og våddragter til baby

Der findes også andre mærker og du kan også droppe blebadedragten / våddragten og i stedet vælge en soldragt eller almindelig badedragt – og bruge engangsbadebleer indenunder.

bud på blebadedragter / våddragt til baby

[ux_products cat=”207″] flere blebadedragter / vådedragter

Mere inspiration

badeklar.dk

BADEKLAR.DK kigger på de nyeste trends, når det gælder bademode, vi ser også på kvalitetsbadetøj, badetøj på udsalg og selvfølgelig badetøj der komplimenterer din krop bedst muligt. Alt sammen samlet ét sted og krydret med vejledning og inspiration, så du kan træffe det bedste valg for dig, når det gælder badetøj. Læs for eksempel vores guide til valg af badetøj ud fra din kropsform, eller vaskeguiden, der giver dig 3 gode råd til hvordan du vasker dit badetøj. Se vores store sortiment i butikken og find det bedste badetøj til dig, uanset om det gælder badetøj til en specifik størrelse, badetøj af et bestemt mærke, badetøj med et særligt snit eller mønster. Vi dækker alt fra badedragt til svømmetræning i svømmehallen til bikinien til strandkanten i solens varme. Badeklar.dk opdateres hver dag! Det betyder at du har det sidste nye badetøj fra butikkerne samlet på ét sted. Det betyder også at du ikke går forgæves. Badetøjet fjerenes fra badeklar.dk ligeså snart det ikke længere er tilgængeligt i butikkerne.